Ihastuin kovasti Artekin uusiin jakkaroihin, joissa on käytetty useampaa väriä. Varsinkin pastellinsävyiseksi maalatut jalat ovat aivan ihania. <3 Puunsävyt eivät kuitenkaan miellytä niin suuresti, joten omassa kodissa en ainakaan toistaiseksi tätä aitoa ja oikeaa Artekin jakkaraa näe. :)

5144c0cdc98c7ee015000036.jpg

Sain näistä ihanista Artekeista kuitenkin idean, jonka ajattelin toteuttaa heti ensi viikolla. Edullinen perusjakkara Anttilasta saa ajaa asiansa ja purkki maalia pintaan. :)

5144bfcac98c7ea616000037.jpg

Jakkaran tulevaa väriä en tiedä vielä, vaaleanpunainen tai turkoosi olisi ihana. <3 <3 Vaaleanpunainen on levittäytynyt koko kotiin ja sitä löytyy makkarin lisäksi olohuoneesta ja keittiöstäkin. Eteinen ehkä kaipaisi pienen ripauksen roosaa myös, joten voisin laittaa maalamani jakkaran eteisen ikkunan edessä olevaan pieneen nurkkaan. Siihen voisi laittaa päälle kivan kukan / viherkasvin tai sitten käyttää sitä apuna kenkien pukemista varten, sillä rahi on siirtynyt olohuoneeseen. :)

5144bfc7c98c7efd0600009e.jpg

5144bfc7c98c7e1d11000050.jpg

Stockmannilta löysin tälläisen uuden Nutshell-maalin, jota olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan. Luonnonmukainen tuote kestää kuulemma kovaakin käyttöä ja jopa vettä. Ja tarttuu erinomaisesti pintaan kuin pintaan. En nimittäin jaksaisi alkaa Otex-tartuntapohjalla sähläämään kun se haiseekin niin pahalta, enkä tahdo alkaa hiomishommiin tuon jakkaran kanssa. :)

Tälläiset jakkarat voisin tuunata myös tytön yöpöydiksi sängyn molemmin puolin. Ne voisi olla vaaleansiniset, mikä sopisi hyvin tytön huoneen väriteemaankin. <3 Ja jos kyllästyy niin uusi maali vaan pintaan. :) Edullinen tuunaus ja ihanaa puuhastelua, juuri sitä mitä kaipaankin. :)

Onko teillä kokemusta tuosta Nutshell-maalista? Onko niin hyvä kuin mitä tuoteteksti antaa ymmärtää? :)

(Kuvat: Stockmann, NetAnttila)