Nyt täytyy joka ilta kuvailla tunnelmavalo-otoksia, kun vielä pystyy. :) Kohta onkin jo kesä ja aurinkoa lähes 24/7, ellei viime vuoden synkkä kesä toistu. En tiedä oletteko huomanneet eroa kuvissa, mutta olen viime päivinä opiskellut valokuvaamista. Lähinnä makrokuvauksen osalta olen yrittänyt oppia tekemään tarkennuksia ja kohdistuksia oikein ja muutamat kuvat ovatkin onnistuneet aika hyvin. :)

5138eee0c98c7eaa77000127.jpg

5138eee3c98c7e8216000002.jpg

5138eeddc98c7e5714000017.jpg

5138eeefc98c7ee10d000015.jpg

5138eeecc98c7ede60000179.jpg

5138eee8c98c7e410f000025.jpg

5138eeddc98c7eaa77000122.jpg

5138eef3c98c7e8b1400001e.jpg

Viimeisessä kuvassa sain jopa lampussa olevat pölyhaituvat näkyviin. :D Tykkään tosi paljon kuvailla tälläisiä pieniä yksityiskohtia ja vaikka aika ei aina riitäkään kovin vaativiin kuvaushetkiin, niin silloin tällöin yritän kehittyä myös kuvaamisessa. Kiiltävien esineiden lähikuvaus on aika haasteellista, koska ne heijastavat yleensä valoa monesta eri suunnasta. Ja meillä kiiltoa totisesti riittää, on kalusteita ja peilipintaista kromia, kristallia ja hopeaa. :)

Aina silloin tällöin minulta kysytään, että miksi blogini kuvanlaatu ja kirjoitukset ovat niin heikkotasoisia. On myös ehdotettu, että tekisin blogiani enemmän ammattimaisella ja sisustuslehtimäisellä otteella, ammattitason kuvilla varustettuna ja kieliopillisesti virheettömästi. Tuossa tyylissä ei ole minusta laisinkaan mitään vikaa, mutta se ei ole "minua". Minä olen tälläinen, sanotaanko nyt sitten että "virheellinen" tyyppi, ja tyylini tehdä tätä blogia on alusta asti ollut samanlainen. Kirjoitan ja kuvaan hyvin spontaanisti, ilman esivalmisteluja ja jälkikäsittelyjä. Puran tänne blogiini kaiken inspiraationi, visioni, innostumiseni ja muun kauniin ja ihanan mitä päivän mittaan eteeni osuu. Kirjoitan tätä hieman kuin päiväkirjaa, pääpainona kuitenkin visualiset jutut eikä niinkään mieleni sopukoissa asuvat suuret asiat. :)

Enkä edes tahdo tehdä "täydellistä" ja virheetöntä blogia, vaikka niillekin on paikkansa ja lukijansa. Itseäni blogien lukijana puhuttelee enemmän sellainen elämänmakuinen aitous, jossa ei liikaa esivalmistella ja fiilata postauksen sisältöä. Ja kyllähän sitä minäkin tahdon että kuvat olisivat erinomaisia (ilman sitä jälkikäsittelyä), mutta en ota siitä itselleni päämäärää tai tavoitetta. Annan itseni kehittyä pikku hiljaa omia aikojani, luonnollisesti. :) Blogini on itselleni todella tärkeä ja suuri osa päivittäistä elämää ja kuuluu niin isosti päivärutiineihinkin, sen tärkeyttä ei kenenkään kannata kyseenalaistaa. Vaikka pyrkimykseni ei olekaan ammattijournalismi ja sisustuslehden kaltainen huikea luomus niin silti rakastan blogiani ja bloggaamista sydän vereslihalla. :) Blogini on itseni näköinen, virheineen päivineen. Se kehittyy ja kasvaa pikku hiljaa, samalla kun minäkin niin teen. <3 <3 <3 <3 Meillä jokaisella on omat mieltymyksemme, itse pidän enemmän oikeaa elämää kuvaavista tavallisista blogeista, joissa ei turhaan hienostella. :D

Ihanaa illan jatkoa kaikille! <3 <3