Sanna pyysi minulta koontipostausta, jossa olisi listattuna kaikki kotoamme löytyvät Kartellin tuotteet. Hyvin tuolipainotteisesti on kokoelmamme kerääntynyt, mutta ei ihme sillä Kartellin tuolit ovat aivan ihania. <3 <3

51330419c98c7ece4200002a.jpg

1. Louis Ghost-tuoli 2kpl kirkkaana. Nämä ovat ruokapöydän päädyissä.

2. Cindy-pöytävalaisin 2kpl hopeisena. Toinen näistä on makuuhuoneen seinähyllyllä ja toinen on olohuoneessa.

3. Jolly-pöydät 2kpl kirkkaana. Yöpöytinä makuuhuoneessa.

4. Stone-jakkara kirkkaana. Laskutasona makuuhuoneessa sängyn vieressä.

5. Victoria Ghost-tuolit kirkkaana 4kpl. Ruokatuoleina Louis Ghostien kanssa.

Ylläolevien lisäksi meillä on pieni LouLou Ghost-tuoli valkoisena tytön huoneessa. Se toimii pienen pöydän kanssa kätevästi ja tyttö onkin siirtynyt värittelemään ja piirtämään oman pikkupöytänsä äärelle kokonaan. :)

Tälläinen on kokoelmamme. :) Kartellin tuotteet ovat minusta aivan ihania ja muutenkin sydämeni sykkii italialaiselle designille. <3 Jos saisin nyt valita vapaasti meille lisää Kartellia niin ottaisin kirkkaan sivupöydän, Ghost-peilin ja toisen LouLou Ghostin pikkutuolin. :) I <3 Kartell! <3 <3

Täällä etelässä on pyryttänyt lunta oikein huolella viime yön aikana. Aikamoiset pääkallokelit onkin nyt sitten, kun lumi peittää eilispäivän jäät ja koiralenkillä pyllähdinkin jo samantien. :D Olkaahan varovaisia kun kuljette ulkona, siellä on luikasta. :)

Laiskaa sunnuntaita! <3