No nyt alkaa näyttämään hyvältä. :) Ihan pientä fiilausta vielä tarttee, mutta nyt aletaan olemaan jo lähellä hyvää lopputulosta. Teidän lukijoiden arvokkaita vinkkejä hyödyntäen tein muutamia muutoksia, kaikista suurin ja selkein muutos on se että matot saivat luvan siirtyä kesän (olen vähän ajoissa taas :D) ajaksi varastoon, nyt kun ovat vielä suhteellisen puhtaitakin. 

513a2166c98c7e054f000038.jpg

Sohvan siirsin takaisin seinähyllyjen alle, mutta otin sitä hieman irti seinästä. Nyt sekin toimii erinomaisesti ja heti näyttää paljon paremmalta. Kiitos Jesselle ja kaikille muillekin ihanille, jotka ehdotitte tuota sohvan eteenpäin ottamista. :)

513a2177c98c7e9f3b0000d0.jpg

Sohvan päätyyn halusin jotain pientä katseenvangitsijaa, mutta en sitä lamppupöytää. Vaihtoehtoja ei ollut montaa tarjolla, joten kokeilin ensiksi Riviera Maisonin isoa lyhtyä joka sopikin oikein kivasti sohvan viereen. Se jäi kuitenkin vähän orvon näköiseksi ja siirsin tuon lattiamaljakon käppyräoksineen siihen viereen - parempi. :)

513a2170c98c7ee451000028.jpg

Sohvan toiselle puolelle jäi paikka isolle TuplaKuplalle, ensiksi se oli suoraan ikkunan edessä. Ajattelin kuitenkin kokeilla vielä teiltä saamaani vinkkiä ja nostin lampun hieman korkeammalle, isomman olkkarinpöydän päälle. :D Lisäkorkeutta tuli noin 25cm ja tuo nurkka on heti tasapainoisempi ja avarampi. Pöytä itsessään on vähän pöljän näköinen lampun alla, joten siirsin sen suosiolla sohvan päädyn taakse jemmaan. Lamppu on aika nurkkaan ahdettuna siellä, mutta tosi kiva silti. :) Samalla se antaa mahdollisuuden avata verhot kunnolla ja päästää luonnonvalon sisään päiväsaikaan.

513a216ac98c7ee749000072.jpg

513a2163c98c7ee749000068.jpg

Divaani on taas vaihtanut paikkaa ja tällä kertaa se on melko keskellä keittiön ja olohuoneen välimaastoa. Divaani on ehdottomasti paremman näköinen edestä päin katsottuna ja siksi tykkään pitää sitä mielummin sohvaan päin kuin saman suuntaisesti sohvan kanssa. :)

513a2163c98c7e9f3b0000c6.jpg

513a2174c98c7e1e52000023.jpg

513a216dc98c7ec23b0000b5.jpg

Rahi saa toimia olohuoneen pöydän korvikkeena. Se on aika napakkaa tekoa ja jos löytäisin lasisen, ison ja pyöreän tarjottimen siihen päälle niin olohuone olisi täydellinen, ainakin melkein. :)

Seinähyllyltä karsin rankalla kädellä tavaraa pois ja siirsin pienemmän TuplaKuplan hyllylle. Nyt valaisimet on samaa paria keskenään ja itse tykkään kovasti että kyseiset lamput ovat taas samassa huoneessa. <3 Lampun johto ylettää pistorasiaan, mutta en tykkää että valkoinen johto loistaa greigeä seinää vasten. :) Laitan johdon seinään vasta hetken kuluttua, kun isompi Tuplis sammuu ja on selvästi hämyisempää. Tuossa isossa TuplaKuplassa on melkeimpä päivänvalolamput, niin valkoinen ja kirkas se on. Pienemmän Tupliksen valonteho on paljon pienempi ja lämpimämpi, sopii hyvin iltatunnelmointiin. <3 Hyllylle jäi lampun lisäksi vain kolme kehystä, jotka käänsin hieman viistoon. Minusta aika kiva kokonaisuus, hieman väljä muttei liian tyhjä kuitenkaan. :)

Tämmöistä tällä kertaa olohuoneessa! :) Kertokaahan suoraan ja rehellisesti mentiinkö parempaan vai huonompaan suuntaan? Minusta tuo olohuone on nyt paljon, paljon parempi ja monta teidän vinkkiä ja ehdotusta on hyödynnetty. Kaunis kiitos aivan jokaiselle teistä! <3 <3 <3

Tunnelmallista iltaa kaikille ja mukavaa viikonloppua! <3