Eilen käväisin pitkästä aikaa inspiroitumassa Pinterestissä ja löysin aivan ihanan kuvan jossa on torkkupeittoja rullalla korissa. Tästä kuvasta näin jopa unta viime yönä ja sainkin idean jonka tahdon toteuttaa ehdottomasti omaan kotiin. <3

513c6a0dc98c7e4a52000081.jpg

Tuo on niin ihana, pehmeät värit ja materiaalit. <3 <3 <3 Itse ajattelin omaan kotiin toteuttaa tuon pienellä muutoksella varustettuna, puinen kori vaihtuisi meille paremmin sopivaan Korbon metallikoriin.

513c6a0ec98c7e4d52000058.jpg

Ja torkkupeittoja tulisi valkoisen, vaaleanharmaan ja ehkä vaaleanpunaisen sävyissä. <3 Ne saisi kätevästi säilytettyä tuollaisissa koreissa ja visiossani ne on solmittu satiininauhalla rullalle. <3 Vaaleanharmaita torkkupeittoja ei montaa löytynyt, joten käytin alla olevassa kollaasissa valkoisen rinnalla vaaleaa beigeä ja vaaleanruskeaa. <3

513c6a10c98c7e472a00001c.jpg

Tuo beigekin on kyllä upea, juuri sellainen luonnollinen ja aito. <3 Meigän greigeihin seiniin ei vaan harmikseni sovi lämmin beige tai lämmin vaaleanruskea, joten meidän kotona mennään viileämmillä värisävyillä. Vaaleanharmaa ja harmaanruskea sopisivat meille parhaiten ja miksei myös yksi vaaleanpunainen torkku sinne joukkoon. <3

Tämä on minusta melko nerokas ja käytännöllinen sisustuselementti, sohvan päätyyn iso kori johon torkkuja. Jopa lapsiperheessä ne pysyvät melko varmasti paikoillaan korissa, kun sitoo rullat tiukasti satiininauhalla. Ja iltaisin voi kääriytyä sitten torkkupeittoon elokuvaa katselemaan. <3

Kivaa sunnuntaita kaikille! <3

(Kuvat: Stockmann)