Postailin teille muistaakseni joskus blogitaipaleeni alussa peili tv:stä. Alunperin luin siitä miehen Hifi-lehdestä, sittemmin kyseistä peiliksi verhoiltua televisiota käytettiin maikkarin sisustusohjelmassa ja rakastuin ikihyviksi. En ole vieläkään tuota haavetta unohtanut, enkä usko että unohtuukaan. :) Oman televisiomme piilotus-projekti Bestå-kaapin sisälle sai aikoinaan myös alkunsa tuosta peilitelkkarista, joka oli siihen aikaan vielä tuplasti arvokkaampi kuin tänä päivänä. Kun en kerran peili tv:tä kustannussyistä voinut hankkia, piilotin meidän oman rohmutöllön ovien taakse, missä se on saanutkin olla jemmattuna siitä asti. :)

51586e69c98c7ec33d000050.jpg

Nyt tuo vanha haave taas nosti päätään ajankohtaisuudellaan, sillä tahtoisin niin kovasti olohuoneeseen suuren hopeakehyksisen peilin. Nykyisen tv-kaapin kanssa se on mahdoton yhtälö, enkä tunnetusti ole valmis kovin helposti tinkimään ideoistani, hihiii. :D Pienellä googlauksella löysin SimplyMirrorTV-nimisen yrityksen ja heidän tuotteensa. Heillä on valmiina Samsungin koneistoa käyttävät peili tv:t sekä omaan tavalliseen televisioon erikseen liitettävä peilipinta ja kehys, jolla voi naamioida jo olemassa olevan television peiliksi. Tässä on minusta tulevaisuuden hitti, sanokaa minun sanoneen (sitten vuonna 2033, hihihiii :D :D). 

51586e67c98c7ec33d00004b.jpg

51586e67c98c7ea22500008a.jpg

Hinta on hieman suolainen kylläkin, mutta olisin itse valmis maksamaan pyydetyn hinnan jos vaan budjetti antaisi tässä vaiheessa myöten. Televisio on kuitenkin olohuoneen toisiksi pakollinen asia (useimmiten), heti istuinryhmän jälkeen. Ja saisin sen haluamani peilinkin.... <3 <3 <3 Oijoi, onneksi haaveilu on kivaa sillä näitä unelmahankintoja alkaa olemaan jo aikamoinen määrä. :)

Meillä on podettu vatsatautia pyhien ajan ja heti kun eilen ehdin toteamaan että pahin on ohi, niin eipäs olekaan. Tällä kärvistellään edelleen vatsanpuruista ja lieveilmiöistä. Eilinen paistikin laitettiin valmiina ja jäähtyneenä suoraan takaisin jääkaappiin odottamaan ruokahalun palautumista. Onneksi huoltoasemalta sai pyykkipulveria, luojan kiitos. :D Minäpä surrautan taas yhden koneellisen pyykkiä pyörimään ja viikkaan puhtaita kaappiin... Toivottelen teille kaikille ihanaa iltaa! <3

(Kuvat: SimplyMirrorTV)