Olen kerännyt myyntiin tulevia pienempiä juttuja osittain jo omaan kasaansa (eli eteisen kaapin päälle :D) ja väljältä alkaa näyttää jo. :) Keittiöremontin valmistuttua ruokapöytä siirtyy tuohon keittiön ikkunan eteen ja olen kahden vaiheilla, että laittaisinko sen seinähyllyjen alle (kuten viime joulukuussa oli). Hyllyt olisi tuossa aika kivat ja toisi hieman korkeusvaihtelua matalaan ja seinäkaapittomaan keittiöön. Jos näin päätetään, niin seinähyllyjen esineiden olisi hyvä sopia keittiöteemaan... :)

5148193dc98c7e2b0900002d.jpg

Seinähyllyjen alla olevat kaapitkin alkavat näyttää melko tyhjiltä, sillä osa niiden sisällöstä tulee myyntiin. :) Ja kaapissa olevistakin voi vielä myyntiin päätyä yhtä jos toista, en ole vielä tehnyt päätöksiä niiden suhteen. :D

51481940c98c7ea57e00004d.jpg

514819f5c98c7eb72e000021.jpg

51481947c98c7e7310000019.jpg

Tavoite olisi että yksi kaappi tyhjenisi, jotta saan imurin säilöön ja piiloon. Nyt imurilla ei ole omaa paikkaa kun tavarat ovat levittäytyneet imuri-kaappiinkin (koska imuri on aina kuitenkin lattialla :D). 

Blogikirppiksestä sen verran, että myyntiin tulevat jutut kuvaan postauksen muodossa tähän blogiin (en siis erilliseen kirppisblogiin) tuote-, mitta-, kunto- ja hintatietoineen. Ensimmäisenä minulle sähköpostia laittanut saa ostaa tuotteen pois, eli nopeus on valttia. :) E tahdo erikseen luoda hintakilpailua Huutonetin tyylillä, vaan tykkään siitä että tuote on selkeästi hinnoiteltu.

Huom!! Huonekalut ja lasia sisältävät esineet tulisi noutaa meidän kotoa täältä Helsingistä. Niiden postitushinta särkyvälisällä nostaa hintoja niin paljon, ettei ole järkeä postitella ja riskiä ei kannata normaalilähetyksen muodossa ottaa. Mitä nopeasti laskin niin ainakin perisen kymmentä juttua on tulossa myyntiin, eli hillitön määrä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Mies ja ystävä ovat osallistuneet myös tähän minun juupas-eipäs-jos-ei-mahdu-vien-varastoon-taisteluuni muistuttamalla että varastoon ei mahdu mitään. :D Laskutasot tulevat vähenemään keittiörempan myötä ja miehen toiveesta matalat löhönurkan kaapit siirtyvät kesäkuussa olohuoneeseen tv-kaappikokonaisuuden päälle (kokonaiskorkeus kaapistolla tulee olemaan 202cm).

Klo 17.00 siis alkaa, ajastan postauksen valmiiksi minuutilleen julkaistumaan. :) Luvassa valkoista, kromia, lasia, tekstiilejä, designia... ;)