Hetki sitten käväisin noutamassa sen hukkateillä olleen H&M:n tilaukseni, joka sisälsi sekä vaaleanpunaisia että pistaasinvihreitä koristetyynynpäällisiä. Heti piti kokeilla miltä vihreä näyttää olohuoneen sohvalla, greigen ja roosan kanssa. :)

513b4ba6c98c7ea069000109.jpg

Onhan se suloinen ja ihana, <3 <3 Varsinkin jos seinähyllyllä olisi vielä vaaleanpunainen ruusu- tai tulppaanikimppu. Ja kuten uumoilinkin, sopii tuo raikas pistaasinvihreä myös erinomaisesti greigen kanssa. <3

513b4ba6c98c7e0b63000102.jpg

Tyynynpäällisten laatu kuitenkin yllätti, se on nimittäin todella ohutta vuorikangasta. :D Kirkkaassa valaistuksessa sisätyynyn pesulappu kuultaa päällisen läpi ja se täytyykin asetella todella tarkasti tyynyn takapuolelle ettei se näy. Ja todella sähköisiäkin nämä ovat, sormissa vaan räpsähteli sähköiskut kun sulloin sisätyynyä päällisen sisään. :)

513b4ba9c98c7eb521000057.jpg

Eipä nuo paljoa kyllä maksa, joten siihen nähden ovat kyllä hintansa väärtejä vaikka vähän läpi kuultaakin. :) En ole nyt ihan varma mitä tekisin näiden kanssa. Vaaleanpunaisille on tietysti tarvetta, ovat hyvin samaa sävyä kuin muutkin meidän vaaleanpunaiset tekstiilit. Tuo vihreä on lähinnä nyt mietitystä aiheuttava, sillä olen vähän sitä mieltä että se on liikaa. Olohuone muuttui heti levottomammaksi ja taidan tykätä enemmän haaleammasta söpöstelystä. :) Miten on, pistänkö palautukseen suosiolla? Teidän raati saa päättää puolestani, enemmistö voittaa. :) :)