Mitä vanhemmaksi tyttö kasvaa, sen enemmän lelut tuntuu leviävän pitkin poikin. :) Hetken aikaa tyttö tykkäsi leikkiä omassa huoneessaan ja siivoilikin jonkin verran leluja paikoilleen leikkien päätteeksi. Nyt on toinen ääni kellossa. :D Lieneekö kolmen ikävuoden uhmaa vai mitä, mutta neiti levittelee lelunsa ihan tahallaan pitkin lattioita vaikka ei niillä leiki, eikä tule kysymykseenkään että korjaisi ne itse takaisin paikalleen. :) Minua ei sinällään lojuvat lelut haittaa, mutta kun päivässä viidettä kertaa keräilee krääsää lattioilta, huomatakseen että ne on taas levitetty uudelleen, se kyllä kiristää pinnaa. :D Tänään astuin vahingossa My Little Ponyn päälle, sen pää meni ryttyyn. :D :D Ja toissapäivänä astuin barbi-skootterin päälle ja sen takarengas halkesi. Tulee kalliiksi. :)

513df131c98c7ec6610000af.jpg

Tykkään kyllä siivoamisesta, mikä on melkoinen ihme sillä olen ollut itse nuorempana aivan mahdoton sottapytty. Mutta tälläinen jatkuva lelujen korjaaminen ei ole niin kivaa. :D En tunnustaudu kuitenkaan siivousnatsiksi, vaikka pidänkin siististä kodista kovasti. Elämää saa elää vapaasti ja leikkiäkin missä tahtoo. Muttamutta, olisi niin ihana joskus hörppiä päivällä kahvit ja tuijotella perussiistiä ja järjestyksessä olevaa kotia. Nyt tuijotan lähinnä seiniä, sillä ne on sentään siistit, hihiii. :D

513df138c98c7eb61a000081.jpg

Nämä(kin) kuvat ovat realismia meidän perheessä. Blogissa nähdyt kuvat ovat yleensä napattu sen jälkeen kun olen kerännyt lelut takaisin koreihin ja laatikoihin. Ja jos hyvin käy, meillä on oikeasti siistiä noin 10 minuuttia. Siksi kuvaankin yleensä iltaisin, sillä kun olen sen viimeisen kerran saanut lelut paikoilleen on siistiä seuraavaan aamuun asti, ainakin melkein. :) Joten kaksipiippuinen juttu, meillä sekä on siistiä että ei ole. :D Normaalia lienee lapsiperheissä. :)

513df134c98c7e961a00006a.jpg

Ja kun pääsen nyt vauhtiin, niin onhan meillä toinenkin asukas jonka jälkiä saan siivoilla. Mies nimittäin. :) Jonkun verran hän sentään korjailee jälkiään, vie roskat roskikseen ja näin päin pois. Mutta vaatteet jättää aina pitkin lattioita, vaikka olisi kymmennen seinäkoukkua ja koria kyltteineen kertomassa että laita vaatteet tähän! Jotenkin niin luontaisesti olen jo oppinut poimimaan vaatteita ja muita levälleen jätettyjä tavaroita miehen jäljiltä, että en edes huomaa sitä tekeväni. :D Aamulla mies oli jättänyt pyyhkeet somasti myttyyn sängylle, odottaen kai että ne itsestään sieltä liikkuisi takaisin kylpyhuoneeseen. Ja saattaahan se mies niin ajatellakin, että ne itsestään kulkeutuu takaisin, sillä minähän ne muutenkin poimin ja kiikutan oikeille paikoilleen. :) Palvelu pelaa. :D

513df13fc98c7e081e00005f.jpg

Ja onhan minullakin laiskoja hetkiä, varsinkin imurin kanssa. :D Se ei koskaaaaaan päädy omalle paikalleen kaappiin. :) Imuri jää aina lojumaan keskelle lattiaa, tasan siihen kohtaan mihin imurointi loppuu. :D

513df13cc98c7e821a000038.jpg

Ja loppuun vielä uusintakuva meidän kauniista ja rauhallisesta olohuoneesta, missä raikas valkoinen yhdistyy pehmeään vaaleanpunaiseen. :) Kuvat päivällä ja illalla, huomaatteko eron? :D

513df131c98c7eb01a00005e.jpg

513cb099c98c7e472a0000c7.jpg

Blogissani kuvaan todellakin ne kauneimmat vaiheet vuorokaudesta, mutta jotta totuus ei pääse unohtumaan, on hyvä pistää joukkoon myös näitä arkisempia kuvia. :D

Kivaa päivänjatkoa kaikille! <3 <3