Apuva, löysin jotain aivan mielettömän ihanaa meidän keittiöön ja sen vuoksi täytyy kahdestakin syystä jatkaa blogikirppistä. :) Meidän keittiö-olohuone akselisto tulee menemään totaalisesti ja kokonaan uusiksi ja sisustustavaroista on nyt pystyttävä luopumaan, sillä tila kutistuu huomattavasti oletettua enemmän. Suunnitelmat ei ole aivan kokonaan vielä selvillä, mutta keittiösaareke tulee olemaan hallitsevassa asemassa meidän kotona sitten kun remppa valmistuu. :) Sohvasta en malttaisi luopua, mutta sekin voi olla vielä edessä kesäkuussa, kun saamme kaikki kalusteet paikoilleen. ;)

Siispä huomenna tiistaina klo 18 alkaa sisustuspuolen blobbis, jonne näppäilen myyntiin lisää sisustusjuttuja. Nyt alkaa supertyhjennys nimittäin. ;)

515050dfc98c7e8216000008.jpg

Olkaahan kaikki kuulolla huomenna tiistaina klo 18.00. Blogikirppis ohjeet ovat samat kuin viimeksikin, eli kuka nopeiten ehtii minulle ilmaisemaan sähköpostitse ostohalukkuudestaan, saa oikeuden ostaa tuotteet itselleen. :) Laittakaa siis jo valmiiksi sähköpostiosoitteeni talteen: miia@omakotivalkoinen.fi. 

Tämä ilta meneekin kirppistä valmistellessa, toivottavasti koti tyhjenee ja remppakassa kasvaa! :)

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! <3