Sain Lauralta postaustoiveen esitellä omat suosikkiasusteeni. Minulla on hyvin suppea asustevarasto ja kolmea ostamaani alehuivia lukuunottamatta mitään uutta ei ole ilmaantunut kaappiin pitkiin aikoihin. :) Muutamat jutut ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin toiset, joten Laura, tässä tulloo postausta! :D

513b1b56c98c7e0b63000057.jpg

Ballerinat ovat ihania perusjalkineita heti kun lumet sulavat. Nämä Huutonetistä ostamani Tory Burchin ballerinat on ehdottomasti omat suosikkini. Ne ovat äärettömän mukavat jalassa ja kultainen logo on minusta todella kaunis. Olen enemmän kultaisen fanittaja kuin hopeisen ja muistakin asusteista löytyy kultaa, sopivat hyvin siis yhteen. :)

513b1b59c98c7e9f3b00011a.jpg

Myös nämä ZARAn nahkaiset perusballerinat ovat kivoja. Pehmoiset ja kevyet, sekä hyvin edulliset ollakseen aitoa nahkaa. Näitä voisin hyvin ostaa muutaman parin lisää varastoon jo valmiiksi. :)

513b1b4fc98c7e8564000034.jpg

Kenkäpuolella jatketaan... :) Minulla on rankan karsimisen jälkeen vain neljät korkkarit jäljellä. Se on oikein hyvä määrä ja vaikka minulla on vieläkin tarvetta yksille nudensävyisille korkkareille, ei niiden kanssa ole kiirettä. Louboutinin nudet Decollete Jazzit ovat haaveissani, sitten joskus. <3 <3 <3 <3

513b1b5dc98c7ea618000011.jpg

Nämä mustat Louboutinin korkkarit ovat ehdottomasti omat suosikkini korkkariosastolta. Ja kilpailevat kärkisijasta Tory Burchien kanssa koko kenkäkokoelmani osalta. :) Malli on kauniin ajaton Decollete Jazz, hyväksi havaittu peruskopotin. <3

513b1b4bc98c7ea069000044.jpg

Ja kuten näette, ei kaapissa ole juuri muutoksia tapahtunut. :) Ainut omistamani kynsilakka on näköjään unohtunut tuonne hyllylle. :D No, sopii hyvin väriteemaan - mustaa ja nudea. :)

513b1b44c98c7e4d1200000d.jpg

Vyöt säilytän Nomess Copenhagenin läpinäkyvässä asusteboxissa. Niitäkään ei ole kuin neljä kappaletta - musta, nude, konjakinruskea ja valkoinen. :) Kolme kiiltonahkaista (musta, nude, valkoinen) vyötä ovat H&M:stä ja niissä on kaunis kultainen solki. Konjakinruskea aitonahkainen vyö on Mangon alennusmyynnistä. Kuvassa oleva pikkulaukku on oma suosikkini myös, jättisuuresta kahden laukun kokoelmastani se kauniimpi. :)

513b1b44c98c7e856400002a.jpg

Koruja ei minulla ole myöskään montaa, samat vanhat kuin ennenkin eli kello ja kaksi helmirannekorua. :) Kultainen Michael Korsin kello on itselleni asusteiden aatelia, sillä en ole koskaan oppinut käyttämään ranteissani koruja tai kelloja. Tämä kyseinen kello on päässyt ulkoilemaan jo ainakin 20 kertaa, aika hyvin. :D 

513b1b61c98c7e415e000077.jpg

Tuoksutkin voidaan varmasti laskea asusteiksi, ainakin minun pienessä kokoelmassani. :) Omat kestosuosikkini ovat Issey Miyaken eau de Issey, Armanin Diamonds ja Burberryn Beat. Ystäväni toi minulle tuliaisena muutamia uusia tuoksuja jokin aika sitten ja vielä olen opettelemassa näihin uusiin tuoksuihin. :) Olen aikalailla kaavoihini kangistunut ja kestää oman aikansa että opin avartamaan tuoksumaailmaani. Chloen Love on yksi uutukaisistani ja se on kyllä aika ihana tuoksu, tykkään. <3 Diorin tuoksut ovat pohjatuoksultaan hyviä, mutta hieman liian voimakkaita omaan nenuuni. Itse teenkin nykyään niin, että suihkautan tuoksun ilmaan ja pujahdan nopeasti tuoksupilven läpi. Tällä tavalla tuoksu jää hyvin kevyeksi. :)

Nyt päiväkahvit napaan ja sitten ruokaostoksille. Meillä syödään tänään (ja huomennakin) makaroonilaatikkoa ja jälkkäriksi ajattelin tehdä nopean marjarahkan (pakastemarjoja, vanillavispiä ja maitorahkaa). Aurinkoista lauantaita! <3 <3