Soittelin aamulla muutamaan lasiliikkeesseen ja sama vastaus kaikilta - he eivät pysty tekemään minulle uutta lasiosaa siihen hajonneeseen RM:n lyhtyyn, nyyh. Meninkin sitten AmandaB:n nettikauppaan, lähinnä katsomaan olisiko heillä valikoimassa vielä sitä yhtä isoa lyhtyä joka on aika samannäköinen kuin hajonnut Riviera Maisonin lyhtyni. Löytyihän se sieltä vielä myynnistä, mutta jään vielä pohtimaan onko uuden ostamisessa mitään järkeä. Ehkä teen siitä RM:n lyhdyn jäljelle jääneestä jalkaosasta jonkin toisen viritelmän, tarjoilulautasen tms. :) Suoraa lasilevyä nimittäin voi teettää lasiliikkeissä, paksuakin sellaista joka kestäisi painoa. :)

Höpötykset sikseen, löysin nimittäin aivan ihania uusia juttuja AmandaB:n valikoimasta, vaaleanpunaisia herkkuja. <3

Vaaleanpunainen kranssi olisi kaunis parvekkeen tummanharmaata seinää vasten. Harmi että parveketta en pääse sisustelemaan tänä vuonna.

51405d8bc98c7ec377000004.jpg

Alla oleva pienempi kranssi / mansetti on niin suloinen perhosine ja kukkineen. <3 <3 Laittaisin tuohon keskelle kirkkaan tai matta kirkkaan (valkoisen) Iittalan Kastehelmen. <3 <3

51405d8bc98c7e5c39000032.jpg

Tämä vaaleanpunainen säilytyskorisetti olisi kätevä. Suurimpaan koriin laittaisin likapyykit, toisiksi suurin saisi toimia lelujen säilytyksessä olohuoneen nurkassa. Säästyisi edestakaisin ravaamiselta lelujen siivouksen kanssa. :) Pienempiin koreihin laittaisin talviasusteet ja miksen jopa kierrätyspaperit. Jos harrastaisin kutomista tai käsitöitä niin tälläisessä olisi ihana säilyttää lankakeriä ja muita tykötarpeita. <3

51405d8ec98c7e5c39000037.jpg

Löysin myös uusia sisustustarroja, joista ehdottomasti suloisin olisi alla oleva "Ihana ja rakastettu". <3 Melkein tekisi mieli tilata tuollainen tarra tytön huoneen oveen. Sopisi kauniisti olohuoneen värimaailmaan, varsinkin oven ollessa kiinni iltaisin. <3

51405d91c98c7ec377000009.jpg

Vaaleanpunainen kimaltava koristehiekka on myös sellainen mikä himottaa kovasti. Tätäkin voisi hyödyntää kastehelmien kanssa laittamalla hiekkaa tuikun alle. Se kuultaisi kauniisti varsinkin kirkkaan kastehelmen läpi. <3 <3 Tällä saisi keväisen ilmeen myös siihen kolmen kynttilän isoon lyhtyyn, kun laittaisi tätä lyhdyn pohjalle ja valkoiset kynttilät siihen päälle. Lyhty on nimittäin nyt kaapissa koska se on aika talvinen ja muistuttaa joulusta. :)

51405d93c98c7e5c3900003c.jpg

Ja tadaa, löysin myös täydellisen turkoosia koristekiveä. <3 <3 <3 Meillä ei ole muuta turkoosia vielä kuin ne liinavaatteet ja kaksi kastehelmeä. Ne ovat nyt hetken aikaa kaapissa odottamassa lakanoiden vaihtoa. Sitten makuuhuone muuttuu vaaleanpunaisesta turkoosiksi, vähäksi aikaa. :)

51405d96c98c7ed85f000023.jpg

Postailin joskus vuosi sitten AmandaB:n lasisista säilytyspurkeista ja etsin kuumeisesti lasipurkkia tekstillä "Coffee". Purkit olivat loppu kaikkialta ja jäin ilman. Nyt on kahvi saanut jo uudenlaisen purnukan, joten itselläni ei enää ole tarvetta tälläiselle. Ajattelin kuitenkin vinkata jos siellä lukijoiden joukossa joku vielä etsii vastaavaa kahvipurkkia, tässä nimittäin nyt olisi. :) Uudempi malli, kivempi muotoilu. <3

51405d9ac98c7eea74000012.jpg

Minulla on paha tapa innostua uusista asioista täysillä ja nytkin huomaan että kuolaan päivä päivältä enemmän ja enemmän vaaleanpunaisia juttuja. :) Täytyy olla varovainen ettei sitä tule liikaa, sillä pieni ripaus on oikea määrä meidän kotiin. :D

Aurinkoista pakkaspäivää kaikille! <3

(Kuvat: AmandaB)