Olkaa siis kuulolla. :) Myyntiin tulossa mm. Riviera Maisonia, hopeisia juttuja ja kenkiä. Tavaraa on parikymmentä kappaletta, eli iso satsi taas kaikkea kivaa tarjolla. :)

51693ee6c98c7e446400000e.jpg

Samat tutut ohjeet kuin aikaisemminkin:

Pyrin kuvaamaan tavarat mahdollisimman tarkasti jo valmiiksi, jotta ostopäätöksen voi tehdä nopeasti. Hinta on ilmoitettu sekä tuotteen otsikossa että tuotetiedoissa. Tämä pyyntihinta on se, jolla tuote myydään jaensimmäisenä ostohalukkuutensa minulle sähköpostitse ilmoittanut saa oikeuden ostaa tuotteen pois (sähköpostit miia@omakotivalkoinen.fi). 

Isoille esineille (kuten huonekalut) VAIN NOUTO meidän kotoa Helsingistä. Postituksen mahdollisuus ilmoitetaan myyntitiedoissa ja postimaksun summa tulee ostajan maksettavaksi (yleisin on kotimaan peruspostipaketti, 7,20 euroa).

KLO 16.00 ALKAA!!! :)