Rakastan tummansinisiä farkkuja, erityisesti jos ne vielä yhdistää valkoisiin paitoihin. <3 <3 <3 Olen viimeiset pari kuukautta käyttänyt lähes yksinomaan sinisiä pillifarkkuja, joissa on elastaania sen verran mukana että ne joustaa ja on mukavat päällä. Perinteisemmät legginsit ovat vaivihkaa jääneet unholaan pillifarkujen tieltä. :D

51654aeac98c7e0b5a000007.jpg

Tummansinisiä pillifarkkuja on kertynyt neljät, jotka kovasta kulutuksesta huolimatta ovat edelleen erinomaisessa kunnossa. Omat pillini ostan aina ZARAsta, sillä heillä on omalle vartalolleni sopiva malli ja hinta-laatusuhde on erinomainen. Kolmet farkkuni on heidän Basic-mallistoaan ja yhdet ovat Womanit. Womanin farkut ovat hieman paksumpaa kangasta ja ne ovat ns. paremmat ja siistimmät housuni. :) Valkoisen paitiksen ja korkkareiden / ballerinojen kanssa kokonaisuus on omasta mielestäni ajattoman siisti ja klassinen.

51654ae0c98c7e0b5a000002.jpg

Olen aika hukkapätkä ja omaan lyhyehköt jalat, kaikki "valmishousut" ovat aina liian pitkälahkeisia, mutta itseäni se ei näissä ZARAn pilleissä haittaa. Minusta on kiva kun lahje rypyttyy pienesti nilkan kohdalta. Halutessani voin kääntää lahkeen fiftari-tyylillä ja pienellä taitoksella ylös, jolloin tyyli on rento ja kesäinen - sellainen tennarit ja toppi -lookki. :)

51654ae6c98c7ece4a000044.jpg

Tyttö halusi itselleen ranskalaisen letin, kun hänen kaverillakin oli. :) Keksin korvata perinteisen ponnarin pienellä nahkaisella nauhalla, joka pysyykin hyvin kiinni menossa ja vilskeessä. Tässä suloinen pikku lettipää! <3

51654addc98c7e8a5b000002.jpg

51654addc98c7ece4a00003f.jpg

Viettäkää ihanan aurinkoinen päivä! Palailen taas illemmalla sisustusjuttujen kera! <3