Posti piipahti oven takana tänäänkin, tällä kertaa saapui 3-osainen tummanharmaa ruukkusetti. :) Hobbyhallilla on hassu tapa lähettää yhdellä kertaa tilatut tuotteet pienissä osissa ja maanantaina varmaan on tulossa sitten se yksi leveä ruukku. :D Koskahan itse sohvaryhmä on tulossa.... Varmaakin viimeisenä. :D

Muoviset tummanharmaat ruukut on livenä vielä paljon kivemmat kuin mitä tuotekuvissa oli. Kolme erikokoista ruukkua mahtuvat kaikki sisäkkäin, joten ne saa näppärästi säilöttyä vaikka varastoon talveksi. Kaksi isointa ruukkua on väliaikaisesti sisätiloissa traakkipuun kanssa, pienimmän ruukun laitoin jo parvekkeelle kun mallailin sen sävyä parvekkeen seiniin. :)

5167dc6ac98c7e7b48000058.jpg

5167dc60c98c7ea511000003.jpg

5167dc63c98c7ea511000008.jpg

5167dc66c98c7ebc5d000055.jpg

Koska sohva ei saapunut tänäänkään, on minulla kokonainen viikonloppu aikaa siivota ja esivalmistella parveke kesäkuntoon. Teinkin tehtävälistan valmiiksi, jotta siivous ja puuhastelu on mahdollisimman nopeaa:

1. Irrota sisustustarra parvekkeen seinästä

2. Irrota puiset parvekelaatat ja siivoa sekä betonilattia että puulaatat. 

3. Pyyhi seinäpinnat

4. Pese ikkunat ja parvekelasit

5. Sisusta ja somista sen verran kuin ilman sohvaa pystyy

Ikkunoiden pesu vie kaikista eniten aikaa ja ajattelin delegoida sen suosiolla miehen hoidettavaksi. :D Itse en muutenkaan perusta ikkunoiden pesusta, se on ehkä kamalin siivousalue mitä olla voi. Oma korkeanpaikankammoni ei myöskään edesauta ikkunanpesuun ryhtymistä, sillä en pysty seisomaan avoimen ikkunan edessä ilman huimausta. :D

Muuhun siivoukseen ei mene kuin korkeintaan tunti tai puolitoista, ehdin hyvin siivoamaan sisälläkin siis. :D Tarkoitus olisi mm. pestä sauna kesäkuntoon ja samalla katsoa tarvitseeko sauna käsitellä uudestaan sävytetyllä Supi-saunavahalla. Myös pesukoneiden (astiat ja pyykit) tehopuhdistus on paikallaan, samoin patterien imurointi. Nämä kun saa tehtyä, voi taas syksyyn saakka mennä perussiivouksella. :D

Postailen teille hieman myöhemmin päivällä nykyisestä vaatesäilytyksestämme. Sen vuoksi on tehty nimittäin muutamia radikaaleja päätöksiä. :D 

Huomenna alkaa muuten blogikirppiskin. :) Klo 16.00 julkaistuu postaus ja samalla tyylillä taas kuten aikaisemminkin. :) Uusien tavaroiden ja vaatteiden lisäksi myyntiin palautuu pari myymättä jäänyttä sisustustavaraa. :)

Ihanaa päivän jatkoa! <3