Jos nyt päädymme sitä toisen makuuhuoneen oviaukkoa suurentamaan, niin haluan ehdottomasti juuri tälläiset lasiovet. <3 <3 <3

51668664c98c7e6c6c000051.jpg

Ovet saavat olla lähes kokonaan lasia, mutta turvallisuussyistä haluan että tuolla alaosassa on pieni umpinainen osio. Ei tarvitse pelätä että kukaan meistä potkaisee vahingossa jalalla lasista läpi. :D Haluan myös että molemmat ovet ovat keskenään saman kokoiset, tämän kyseisen parioven yhteisleveys on noin 150cm. Nämä ovet sopivat myös olemassa oleviin umpioviin, jotka ovat samaa Jeld Wenin sarjaa. Harkinnassa on että meidän aikuisten makuuhuoneen ovi vaihdettaisi lasioveksi myös. Sisäpuolelle olen suunnitellut jo laittavani valkoiset hyvin seitinohuet verhot, jotka silkkisellä rusettinauhalla keräisin keskeltä nippuun. <3 <3 Verholla saa halutessaan näkösuojaa, mutta valo siivilöityy verhon ja oven läpi kuitenkin. :) Vanhat umpiovet jäisi kylpyhuoneeneen ja eteisen oviaukkoihin. 

Nyt kirmaan katsomaan Hullujen Päivien valikoimaa, palailen teille päivemmällä tytön huoneen postauksen kera! :)

(Kuva: jeld-wen.fi)