Tykkään tosi paljon tuosta parvekkeen rauhallisuudesta, kun siellä on vain kolmeä värisävyä. Kirkkaat ja räväkät värit toisivat tietysti oman lisäripauksensa sisustukseen, mutta taidan kallistua hieman rauhaisampaan kokoonpanoon. Harmaa ja valkoinen ovat dominoivassa asemassa ja sivuosassa esiintyy vihreä, jota tullaan lisämään parvekkeelle kasvien ja tekstiilien muodossa. <3

En tahdo parvekkeelle kovin kalliita tekstiilejä ostaa, koska aurinko niitä kuitenkin korventaa ja haalistaa. H&M Homen edulliset tyynynpäälliset saavat pelastaa minut tälläkin kertaa. :)

Tein itselleni muistilistan parvekkeen puuttuvista palasista, ja tämmöistä on mielessä...

516ef26489ac61b936000018.jpg

H&M:n Homen tyynynpäälliset kolmen värin koplassa - valkoinen, vihreä ja tummanharmaa. <3 Hinta on edullinen, joten ei ehkä harmita niin paljon jos aurinko polttaa värit himmeäksi. Koko on 50x50cm, joten tyynyä voi hyvin käyttää vaikka istuinalustana lattiallakin, jos kylään ampaisee suurempi porukka kerralla. :)

516ef26789ac616737000002.jpg

Plantagenista on ostettava ainakin pari kappaletta keskenään erikokoisia tuijia ja kenties muutama sypressikin siihen joukon jatkoksi. :) Plantagenin nettisivujen sisustus-osio ei auennut selaimessani ollenkaan, joten valkoisten kivien tilannetta en tiedä. Toivottavasti niitä on saatavana tänäkin vuonna. <3

516ef26489ac61c236000012.jpg

Ja viimeisenä kuvana meidän parveke, jota kyllä jaksaa täältä ikkunan takaa sisätiloistakin ihastella. :)

Ihanaa iltaa kaikille ja kauniita unia! <3 Minä menen haaveilemaan parvekejutuista untenmaille. :) ZZZzzzzzzZZZZZz

(Kuvat: H&M, Plantagen)