Meillä alkaa Miffe-koiran kanssa kohta ikioma leffailta ja sohvalla pötkötellen meinataan katsella Contagion - Tartunta -elokuva. Tai minä katson ja Miffe nauttii samalla rapsuttelusta. :)

51647166c98c7ec23400008b.jpg

Kyseinen trilleri kertoo hallitsemattomasti leviävästä viruksesta, jota ammattilaiset yrittävät saada taltutettua ennen kuin koko ihmiskunta tuhoutuu. Elokuva on saanut arvosteluja sekä puolesta että vastaan, aiheena tämä on hyvin mielenkiintoinen ja toivon että kyseinen elokuva ei noudata yleistä linjaa, joka tämän tyyppisissä leffoissa yleensä on. :) Näyttelijäkaarti on loistava, joten odotukset on normaalia korkeammalla. :)

Tässä vielä leffakaverini valmiudessa. :D

51647165c98c7e7346000070.jpg

Nyt koneen läppä kiinni ja kaukosäätimestä play. Vastailen kommentteihin heti leffan jälkeen. :)

Viihtyisää iltaa! <3