Tein sen vihreää ja keltaista sisältävän taulun lisäksi myös kaksi muuta taulua. Näissä olen käyttänyt vain valkoisesta ja mustasta sekoitettuja harmaansävyjä. Taulut tein todella vauhdilla, vapaalla kädellä ja hetken mielijohteesta. :D

517a2d7f89ac61a01b00000c.jpg

517a2d7f89ac61c320000002.jpg

Kuvittelin ostaneeni akryylivärejä, mutta olinkin ostanut ihka oikeat öljyvärituubit. Niiden kuivumisaika on vähintään kaksi viikkoa, joten ihan hetkeen en vielä pääse sovittelemaan tauluja edes omille seinille. Plaah. :)

517671f789ac618609000016.jpg

Kaikissa kolmessa taulussa on sama perusvärimaailma, jotta ne voi sijoittaa vierekkäin halutessaan. Yksi taulu ihastutti ystävääni niin kovin että haluaisin lahjoittaa sen hänelle kiitoksena ystävyydestä ja siitä että on olemassa. <3 Pari viikkoa joutuu kuitenkin vielä odottelemaan, jotta maalipinta kuivuu kunnolla. :)

Päivällä olisi tarkoitus sutaista maalia seinään, taas. :) Tällä kertaa vain yhteen seinään ja siihenkin saan apurin, jotta homma on nopeasti plakkarissa. :D Mietiskelin myös että voisin ehkä sittenkin järjestää vielä yhden blogikirppiksen, ellen sitten päätä näpytellä näitä tavaroita suoraan Huutonettiin. Minusta Huutonetin uudistuksen jälkeen Huutiksen selaaminen on vaikeampaa enkä ole ihan syttynyt vielä sille, mutta ehkä pitäisi antaa mahdollisuus... :) 

No mutta, viettäkäähän kiva perjantaipäivä!! <3