Olen aikani tuskaillut kun Pappelinan suurin mattokoko ei ole riittävän iso meidän olohuoneeseen, sillä se olisi sekä kaunis että hyvin helppohoitoinen. Hullujen Päivien kuvastosta silmiini osui jokasään Louhi-matto ja googlettamalla sitä enemmän löysin loputkin kokovaihtoehdot, joita onkin vaikka kuinka paljon. :)

515efdf4c98c7efb6c000063.jpg

Käytävämattoja löytyy sekä 80cm että 100cm levyisenä ja pituusvaihtoehtoja aina puolen metrin välein jopa viiteen metriin saakka. Peruskokojen (140x200 ja 160x230) lisäksi on saatavana harvinainen 200x200cm neliönmuotoinen matto sekä jättisuuri 200x290cm, joka olisi meidän olohuoneeseen juuri oikean kokoinen. Ja koska tämä ei todellakaan ole tarpeeksi, on mattoa saatavana myös pyöreänä, 100, 140, 160 ja peräti 200cm halkaisijalla. Pyöreä iso valkoinen muovimatto, kääk mikä unelma. <3 :)

515f001bc98c7e9a230000e7.jpg

Tämä matto kutkuttelee niin kovasti että oli pakko pistää luuri kuumaksi ja soitella pari ystävääkin läpi kysyäkseni heidän mielipiteitään. :D Molemmat heistä ihastuivat mattoon myös ja nyt me kaikki pähkäillään että mikä väri ja mikä koko olisi paras omaan kotiin. :) Meidän kotiin värivalinta on helppo, luonnonvalkoinen (joka näyttää normaalia valkoisemmalta kuitenkin) sen olla pitää. Mutta en tiedä kumpi olisi parempi meidän olohuoneeseen, iso 200x290cm kokoinen matto vai 200cm pyöreä matto.... Pyöreää isoa mattoa olen monesti harkinnut, mutta koot loppuvat yleensä 160cm:n ja se on liian pieni kuten on jo todettu. Enkä ole ennen kyllä löytänyt pyöreää valkoista muovimattoa mistään, joten tässä yhdistyisi monta hyvää ja toivottua puolta.<3

Itse jään vielä toistaiseksi miettimään kumpi on parempi, tavallisen muotoinen vai pyöreä. Tein periaatepäätöksen että mietin jatkossa AINA vähintään viikon ennen kuin teen mitään ostoksia, joten aikaisintaan ensi perjantaina on minulla lupa tehdä tilaus jos siihen päädyn. :D

Ja nyt kun terassikelit alkavat olla lähellä, on tämä varmasti ajankohtainen myös ulkotilojen sisustajille, sillä matto kestää haalistumatta ja homehtumatta myös ulkona. Pyöreä valkoinen matto olisi kaunis meidänkin tummaksi sävytetyllä parvekkeen lautalattialla. <3 <3 <3

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

(Kuvat: Mattomaailma.fi)