Eilen sain maalattua muutaman seinän lisää, enää puuttuu tehosteseinien tekeminen olohuoneesta ja eteisestä. :)

Muutama lukija oli kiinnostunut kuulemaan ja näkemään maalaustekniikastani enemmänkin ja nappasin muutaman välivaihekuvan teille.

5178f3ca89ac61070b000007.jpg

Valo- ja sähköpistokkeet suojasin leveällä maalarinteipillä tuollaisksi kätköiksi. Kuvassa ensimmäinen kerros käyttämääni Siroplast2 -maalia sävyssä paperi F497.

5178f3ca89ac61b20a00000d.jpg

Jalka- ja ovilistat suojasin myös. Leveä maalarinteippi suojaa hyvin roiskeilta kun sen jättää tuolla tavalla "lepattamaan". Ainoastaan päälimmäinen pinta on kiinni jalkalistassa. En suojaa lattiaa erikseen, sillä pienet maaliroiskeet saa nopeasti ja hyvin rapsutettua kuivana pois käyttämällä terävää ikkunapintojen puhdistukseen tarkoitettua skraappaa (en muista oikeaa nimeä sille).

5178f3ce89ac61b20a000012.jpg

5178f3d189ac61070b000011.jpg

Yllä olevassa kuvassa valmis maalipinta on kuivumassa. Kaksi kerrosta Siroplastia meni ja todella tasainen ja peittävä lopputulos tuli. Ensimmäinen maalikerros kuivui kaksi tuntia, jonka jälkeen maalasin toisen kerroksen. Valkoisen sävy on tosi hyvä meille, sillä se ei riitele minkään muun valkoisen pinnan kanssa. :)

5178f3d489ac61090b00000c.jpg

Loppuun vielä ihana iltakuva, kun sain lamput laitettua takaisin seinään kiinni ja sohvan omalle uudelle paikalleen. Parvekkeella oleva traakkipuu heijastuu olohuoneen seinään. :D

5178f3d889ac61090b000011.jpg

Tuohon lamppujen väliin tahtoisin suuren ja näyttävän taulun, mielellään neliön muotoisen. Mietin hetken että olisin laittanut siihen ne kolme itse tehtyä taulua, mutta eiiiiiiii ehkä kuitenkaan. :D Niille voisin miettiä hieman sivummassa olevaa paikkaa, ettei ne näy heti kun astuu ovesta sisään. :)

Mies innostui taulu-ajatuksesta kovasti ja mietimmekin vaihtoehtona taululainaamoa. Tai sitten jotain kohtuuhintaista taideteosta vähemmän tunnetulta taiteilijalta. <3

Sohvaa vastapäätä olevalle seinälle mietimme uutta hyllyratkaisua, vaihtoehtona on täyskorkeaksi laajennettu Bestå piilotettuine televisioineen tai todella matala taso, jossa televisio on näkyvissä. Matalan tason kanssa laittaisimme muutaman 20cm syvän seinäkaapin, jonne saisi elokuvat säilöttyä. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa ja saisimme kokeiltua niitä olemassa olevilla Bestå-kaapeilla. Mutta se vasta sitten kun saamme viimeisetkin kaksi seinää uudistetua. :)

Aurinkoista mieltä kaikille! <3