Askartelin Excelillä tälläisen pohjakuvaluonnoksen meidän tulevasta keittiöstä ja kodista. Tein myös kalusteasettelun pohjakuvaan valmiiksi, jotta teidän on helpompi visioida tulevan keittiösaarekkeen ja mahdollisen oviaukkosuurennuksen aiheuttamia muutoksia pohjaan. Ruokapöytä mahtuisi edelleen sen "oikealle paikalle" heti keittiön ikkunan eteen, mutta ainakin näillä näkymin haluan säilyttää ikkunan edessä sekä divaanin että Lack-hylly seinän. :)

51699ae3c98c7eb651000098.jpg

Parvekkeelle (ylhäällä vasemmalla) merkkasin jo valmiiksi tulevat ruukut ja sen Hobbarin polyrottinkisohvan. Meidän aikuisten makuuhuone (ylhäällä oikealla) onkin jo valmiina, sinne ei muutoksia enää tule. Kylpyhuone ei myöskään tule muuttumaan vähään aikaan. Siellä ei suuria muutoskohtia edes ole, ainoastaan kaapisto kaipaisi vaihtoa ja paneelikatto valkoiseksi maalaamista. :)

51699ae3c98c7e8f6f00005e.jpg

Olohuone (keskellä vasemmalla) ei myöskään tule kokemaan muutoksia. Ainoastaan seinäpinta saattaa jossain vaiheessa uudistua. Sen seurauksena kaapiston yläpuolella oleva seinätarra häviää.

51699ae5c98c7e8f6f000063.jpg

Keittiössä (vasemalla) sen sijaan tapahtuu yhtä jos toista. :) Kaapit uusiutuvat kokonaan ja saareke rakennetaan. Ruokapöytä saattaa vaihtua neliön muotoiseksi, sillä edellytyksellä että säilytämme divaani-nurkkauksen Lack-seinähyllyineen. Tytön huoneessa (oikealla) suurennetaan oviaukkoa ja siihen tulee pariovet. Samalla käännetään sänky kuvan osoittamalla tavalla ja ikkunan eteen hankitaan jonkinlainen pöytä puuhailua ja prinsessa-touhuja varten. Pöydällä ei kuitenkaan ole kiire vielä tässä vaiheessa. Ja Bestå-kaapit ovatkin jo paikoillaan. :)

Blogikirppiksellä on vielä muutamia juttuja vapaana, eli kurkkaathan TÄNNE jos et vielä ole Blobbistellut tänään. :) Huomenna on tulossa pikku-blobbis, jossa viimeinkin ne vaatteet ja kengät joista olen maininnut. :) Huomisen blobbis alkaa klo 16.00. 

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! <3