Aikaisempinä päivinä ei tarttunut mitään haaviin ja olen palannut kaupasta kotiin tyhjin käsin. :) Methodin pesuaineita olisin ostanut mielelläni, mutta en jaksanut niiden vuoksi jonottaa väentungoksessa. Mattotarjouksia katselin sillä silmällä, mutta jätin Louhi-matonkin vielä hautumaan ideatasolle. Chilewichin matosta ei ollut oikeaa väriä tarjolla, joten se karsiutui heti paikalla. :)

Nettipuolella ei myöskään ollut kovinkaan montaa itseäni kiinnostavaa tuotetta, ainoastaan W&B New wave-sarjan astiat, Kartellin Louis Ghost tuoli, pari keittiövälinettä ja Kartellin Dune-tarjotin olivat sellaisia joiden kanssa mietin hetken aikaa tarpeellisuutta. :) Tuolia emme tarvitse, lisäastioille ei ole tilaa tällä hetkellä, keittiövälineitä on toistaiseksi riittävä määrä, eli näillä argumenteillä skippasin shoppailut näiden tuotteiden osalta. JES! :) Kartellin kirkas Dune-tarjotin sen sijaan tarttui haaviin ja vaikka olin nettiostoksilla vasta klo 12.10 niin ennätin saamaan oman tarjottimeni. :) Tämä säänkestävä tarjotin tulee parvekkeelle sohvan tai divaaniosan päälle laskutasoksi, sillä siellä ei ole erillistä pöytää laisinkaan. Järkiperustelu siis ja edullisempi sekä monikäyttöisempi vaihtoehto kuin oikea pikkupöytä. :)

516a7545c98c7e482a000049.jpg

Hetken aikaa mietin, että olisin parvekkeelle ostanut Kartellin kirkkaan Jolly-pöydän, samanlaisen kuin meidän yöpöydät. Mutta tarjotinratkaisu ajanee saman asian, ja sen saa talveksi säilöön vaikka olohuoneen kaappiin. :)

Samoilla postikuluilla tilasin miehen vaatekaappiin vöitä varten kantistarjouksessa olevan samanlaisen Nomess Copenhagenin säilytysboksin, kuin mitä omilla vöilläni on. Se on käytössä osoittautunut loistavaksi ja läpinäkyvyyden ansiosta on helppo löytää etsimänsä. :)

516a7613c98c7e452a00004b.jpg

Melko tarpeellista ja pientä lisävarustelua tuli siis shoppailtua ja hyvä että järki pysyi päässä Hullari hulinoissa tällä kertaa. :D Löysittekö te Hulluilta Päiviltä kivoja juttuja? :)