Elokuvakokoelma-kaappien lisäksi tv-kaapin toisella puolella on ns. tärkeiden juttujen säilytyspaikka. :) Tämä on sellainen No Kids-kaappi, jonne ei tytöllä ole asiaa laisinkaan eikä onneksi ole kiinnostustakaan vielä ollut. :D

5163c0afc98c7ebd6900004e.jpg

Ylähyllyllä on Riviera Maisonin punoskori, jossa säilytämme pikkusälää. Myös viinikokoelma on siirretty tähän kaappiin. Epsonin monitoimitulostinta säilytämme myös oven takana, vaikka valkoinen vempain olisi ihan kaunis myös esillä. Meillä ei ole enää työhuonetta eikä sen vuoksi erillistä työpistettäkään, joten jemmaan tulostimetkin. :)

5163c0afc98c7e8c68000043.jpg

Litteissä arkistointilaatikoissa on meidän papereita. Korvasin joskus reilu vuosi sitten tavalliset kansiot näillä laatikoilla ja nyt ei paperisota vie läheskään niin paljoa tilaa kaapista kuin ennen vanhaan. :) Paperit on jaoteltu laatikoihin ja laatikoiden edessä on lippulaput joissa lukee mitä loota sisältää (tekstit retusoitu).

Alimmalla hyllyllä on sekalainen sakki sekalaista roinaa. Vasemmassa laatikossa on käyttöohjeita, keskimmäisessä pieniä teknisiä juttuja kuten laitteiden lisäosia, pattereita, halogeenilamppuja kattovalaisimiin... Ja oikealla on johtoja ja piuhoja perimiehiseen tyyliin. :)

5163c0b3c98c7e6d39000064.jpg

Näistä alimman hyllyn sekalaisista laatikoista saisi helposti karsittua puolet pois, sillä osa käyttöohjeista on vempaimiin joita ei ole vuosiin ollut ja osa pikkuroinasta on esim vanhan kännykän kuulokkeita ja latureita. :D En ole avannut laatikoita kertaakaan ainakaan puoleen vuoteen, joten pieni läpikäynti voisi olla aiheellista tässä vaiheessa. :D

Postailen teille päivällä siitä uudesta ideasta jonka eilen sain ja toteutin. :D Luvassa ei ole mitään mullistavaa, mutta minusta aika kiva idea joka on kiva myös käytännössäkin. :D

Aurinkoista aamupäivää kaikille! <3