Hobbyhallista tilaamani traakkipuu saapui jo tänään kotiin, polyrottinkisohva ja ruukut saapuvat erikseen ensi viikolla. :)

Siirsin traakkipuun väliaikaisesti sivummalle divaanin viereen odottamaan ensi viikkoa ja ihastuin ihan täysin. :) Tuo puu saattaa nimittäin sittenkin jäädä sisätiloihin, koska valkoisen ja vähäeleisen sisustuksen kanssa yhdistettynä tuo vihreä kasvi on enemmän kuin kodikas ja kaunis. <3 Olen todella yllättynyt, että yhdistelmä toimii näin hyvin. :)

5166fad0c98c7e934a000007.jpg

5166fad4c98c7e4b4200004c.jpg

5166fad0c98c7e7b48000006.jpg

Sisätiloihin jäädessään ruskea ruukku tarvitsee ehdottomasti ympärilleen jotain peittävää ja valkoista. :) Muoviruukun ympärysmitta on 27cm ja korkeus 20cm. Löysinkin pienellä googletuksella täydellisen kokoisen pyöreän ruukun, joka on vielä kaiken lisäksi kiiltävän valkoinen. <3

5166fde6c98c7e753b00007e.jpg

Tämä Lechuzan Classico-ruukku on halkaisijaltaan 28cm, eli niin oikean kokoinen kuin vain olla voi. <3 <3 <3 Nyt täytyy selvittää mistä kaikkialta näitä saa ostaa ja juuri tämän kokoisena. :)

Lisäksi haluan peittää ns. multapinnan valkoisilla pienehköillä kivillä, joita löytyy onneksi Prismasta kohtuu hinnalla. :)

Tilaamani traakkipuu on tosiaan tekokasvi, eli se pysyy voimissaan minunkin hoidossani. :) Saa nähdä tuleeko minusta pikkuhiljaa viherpeukalo ja alanko lisäämään kasveja ja kukkia enemmänkin meidän sisustukseen. Tässä taas huomaa hyvin, että koskaan ei kannata sanoa koskaan. :) :)

Minä jatkan Markon sisustusohjelman parissa ja toivottelen teille ihanaa iltaa! <3