Totaalinen laiskuus iski kun näin kaupasta kotiin palattuani hetki sitten tytön huoneen. :D Päätin ottaa loppu päivän löysin rantein ja yhdistää kaksi postausta saman otsikon alle. :D

Eli tässä eilen lupaamani postaus tytön huoneesta yhdistettynä sisustussotkua kuvaavaan blogihaasteeseen. :) Sotkuhaasteen olen saanut usealta ihanalta bloggaajalta ja olen niin dementikko etten enää muista keneltä kaikilta tämän sain. Siksi en erittele tähän ketään sen erityisemmin tällä kertaa, mutta kiitän kaikkia muistamisesta ja kivan haasteen jakamisesta! <3 <3 Haasteen alkuperä sen sijaan on tuttu, sillä kanssani saman katon alla bloggaava Irina White & Fresh-blogista on tämän loistavan realistisen ja riisutun haasteen luoja. :)

Pitemmittä puheitta, tytön huone nykytilassa ja kaaoksen vallassa. :D

5166c5d8c98c7e9e38000052.jpg

Koti on muuten tällä kertaa siistissä kunnossa, vain pyykkivuori ja tiskipöydällä lojuvat astiat ovat "rempallaan". Mutta tuo tytön huone, ei voi muuta kuin nauraa. :D :D Hyvä puoli on se, että yhtä palapelin palaa lukuunottamatta on lelukaaos visusti tytön oman huoneen sisällä. :) :) Illalla vasta siivoillaan lelut paikoilleen, ja tyttö saa tosiaankin itse osallistua siihen. :)

5166c5cac98c7e3529000043.jpg

5166c5cdc98c7e4b42000013.jpg

Eilisen tyylikäs postaus on tänään hieman toisen näköinen tasolla lojuvine roippeineen. :) Miten ihmeessä tuo muovinen Tuhkimo-lelukorkkarikin on jäänyt keikkumaan tuohon kaapinreunaan. :D Ja sänky on myllätty täysin, päiväpeiton virkaa hoitava vaaleanpunainen tuplapussilakana on mytättynä sängyn alla. Löysin sen sekuntti sitten, kun ihmettelin minne se on hävinnyt. :D Sinne oli kapaloitu pari barbia nukkumaan päiväuniaan. :D

5166c5cac98c7e4933000058.jpg

5166c5d1c98c7e655c0000fb.jpg

Huoneen ulkopuoli seinähyllyineen ja divaaneineen on niin siistissä kunnossa. Sen vuoksi tuo tytön huoneen sotku oikein korostuu. :) Ja tyttö oli käynyt nappaamassa taas tuon Kartellin Stonenkin itselleen, sen varsinainen paikka on divaanin vieressä. :)

5166c5d5c98c7e3529000048.jpg

Sotkuista huolimatta blogiin voi kuvata lähikuvia kauniista asioista ilman sotkua. :)

5166c5dcc98c7e7c23000054.jpg

Seinähyllyllä on nallukoita ja tytölle taiteiltuja kuvia by Kotiovella Jenna! <3 Vauvamuistoja on vaaleanpunaisessa neliönmallisessa peltirasiassa ja soittorasia on tytön vauvalahja. <3

Huone on vielä keskeneräinen ja mietinkin parhaillaan mitä uutta ja raikasta keksisin omalle pikku prinsessalle. Nyt vaaleansininen on vaihtunut vaaleanpunaiseen ja tyttö tahtoisi omaan huoneeseen oman peilin tms jossa voisi leikkiä kampausleikkejä. :) Onko muuten kenelläkään vinkata paikkaa josta voisi ostaa lapsenkokoisen kampauspöydän? :)

Kiitokset vielä kaikille blogihaasteen antajille! <3 <3 <3 En laita tätä eteenpäin, koska haaste on kiertänyt jo jonkin aikaa ja itse olen hieman myöhässä tämän toteutuksen kanssa. :) Napatkaa kuitenkin halutessanne sotkuhaaste mukaanne ja paljastakaa teidän murheen kryynit ja häpeälliset nurkat. :D

Saatan innostua vielä illalla postailemaan, sillä postipate piipahti oven takana ja toi minulle pienen suuren paketin. :D

Ihanaa päivän jatkoa! <3 <3