Olen ollut pienestä asti hurja leffafriikki ja rakastan elokuvia ja niiden katsomista kovasti. <3 Olen kerännyt itselleni ajan saatossa aika mojovan elokuvakokoelman, jonka olen pari kertaa jo täällä blogissakin esitellyt. Leffoja on kertynyt jo lähes 500kpl, joista osa on parhaillaan lainakierroksella ystävien luona. 

5160370ec98c7ee44900002e.jpg

Meidän perheen elokuvamaku on aika laaja, itseeni uppoaa sekä action että romanttinen komedia ja itkettävä draama. Olen myös suuri kasari-leffa fani ja musiikki- sekä tanssielokuvia rakastan suuresti. :)

Ostan elokuvia paljon tuoreeltaan, tykkään siitä että voin katsella leffan vaikka sata kertaa halutessani. Tykkään myös siitä, että elokuva on fyysisesti kosketeltavissa kansineen ja levyineen päivineen. :) Olemme kuitenkin hypänneet tekniikassa taas askeleen eteenpäin ja hankkineet Apple TV:n, jonka avulla voimme katsella jatkossa leffoja ja sarjoja televisiosta kanavapakettia hyödyntäen. Voi olla että elokuvien ostaminen kaupasta loppuu tähän, vaikka hieman vastustankin sitä että kaikki muuttuu nettipohjaiseksi. :)

5160370dc98c7e1351000011.jpg

Tänään onkin ohjelmassa leffamaraton vapaan viikonlopun kunniaksi. :) Vielä en tiedä mitä menyllä on, mutta Jim Carreyn komediaputki voisi olla hauska. :D Tai sitten joku todella surullinen ja ajatuksia herättävä draama-iltama nenäliinapaketin kera. :)

Blogikirppis siirtyy ensi viikonlopulle, eli viikon kuluttua lauantaina klo 16.00 on tulossa blobbista jälleen. :) Myyntiin on tulossa muutamia sisustusjuttuja sekä minun ja tytön vaatteita. Kävin eilen oman vaatekaappini läpi ja valitettavasti muutama kiva vaate ei enää istu kovinkaan hyvin. Zaran juttuja pääasiassa ovat, koko noin 36 / pieni S. :)

Olen myös pähkäillyt jäljelle jäänyttä Tunto Hieno-maalinjämää, joka olisi syytä aika pian käyttää pois. Muuten se kuivahtaa ja menee hukkaan. Nyt en tiedä yhtään mikä seinä olisi sellainen mitä alan työstämään, onko se olohuoneessa vai missä. :) Eiköhän tässä ehdi vielä idean poikanen syttymään. ;)

Viettäkää aurinkoinen ja ihana lauantai-ilta! <3 Huomiseen! <3