Kuten toivoinkin, sain saapumisilmoituksen tilaamistani Artekin Siena-sarjan keittiötekstiileistä. :) Pöytätabletit ovat todella paksua kaksinkertaista puuvillakangasta ja laadukkaan oloiset kuten Artekin tuotteet yleensäkin, kuosikin on aivan ihana. <3 Harmikseni keltainen sävy ei kuitenkaan ole meidän sisustukseen sopiva sillä se on liian tumma keltainen, nyyh, ja näin pöytätabletit päätyvätkin suoraan palautukseen.

P1014441.jpg

P1014438.jpg

P1014440.jpg

P1014437.jpg

Tabletit oli pakattu kauniisti rapiseviin pusseihin, samoin olivat saman sarjan pannulaput. Pannulappujen kanssa olen kahden vaiheilla, pitääkö vai palauttaako... Niille olisi kyllä karmivan kova tarve just nyt, mutta värisävy.... No, mietin sitä huomiseen, sillä tänään en kuitenkaan enää mene palautusreissuun. :)

Keskityn loppuillan blogikommentteihin vastaamiseen ja sähköpostisuman purkamiseen. Aika on ollut niin kortilla, etten ole kerennyt paneutumaan näihin pariin päivään, mutta huomisaamulla olen taas ajantasalla. :)

Ihanaa iltaa kaikille! <3