Sain maalattua tytön huoneen seinät, mutta valaistus on tähän aikaan jo niin huono, ettei maalisävystä saa oikeaa kuvaa pelkän kattovalon varassa. Googletin tätä kyseistä keltaista maalisävyä (K302) ja löysinkin ihan mielettömät kuvat Tampereen Asuntomessukohteesta jossa on käytetty samaa maalisävyä. :)

03-soslapsikyla-makuuhuone3.jpg

03-soslapsikyla-patjat.jpg

Kyseinen keltaisen sävy on todellakin aivan täydellinen. Kirkas sitruunankeltainen, juuri sellainen mitä halusin. <3 <3 <3 Saanko tuulettaa vähän? OU JEEEEEEEEEEE!!!! Nappiin ja kerralla. :D :D

Maalikaupoilla ollessani bongasin maalilastu-telineestä täydellisen appelsiininoranssin. Värisävyn nimi on osuvasti Päiväntasaaja ja rakastuin tähän palavasti. En uskalla heittäytyä maalailemaan näin räväkällä sävyllä oman kodin seiniä, mutta eteisessä tämä oranssi olisi kyllä upean näköinen. <3 <3 <3 Tampereen messukohteesta löytyi kuva huoneesta, jossa oli käytetty tätäkin herkkuväriä. <3 <3 <3

03-soslapsikyla-oleskelutila.jpg

Huomenna luvassa aimo annos keltaista ja ajattelin valottaa muutenkin tytön huoneen tulevaa sisustusta. Uusi sänky on ostettu, mutta se saapuu vasta noin kahden viikon kuluttua. Siihen asti me nukumme tytön kanssa samassa sängyssä, toisinsanoen tyttö nukkuu ja mamma väistelee heiluvia käsiä ja jalkoja. :D

Suomi muuten voitti, oli loistava matsi. :) :)

Kauniita unia ja huomiseen! <3

(Kuvat: http://www.asuntomessut.fi/tampere-2012/sos-lapsikyl-n-korttelikodit)