Wau wau wau, mikä reissu takana ja kotona ollaan jälleen. :) Tehtiin pieni get away-viikonloppumatka Tampereelle Bon Jovin konserttiin. Ihan loistava kokemus kaikin puolin, puitteet oli upeat, sää suosi (kerrankin :D) ja matkaseura oli mitä parhain. <3 Nyt on kaikkensa antanut olo, ääni vähän kadoksissa, mutta fiilikset vieläkin katossa ja uusi puhelimeni täynnä keikkakuvia ja -videoita, joita voi fiilistellä läpi kesän. :)

kuva3.jpg

kuva4.jpg

kuva6.jpg

kuva7.jpg

Herra Samboran puuttumista aluksi surkuttelin, sillä olen suuri fani. Kun muut ovat kuolanneet Jonin perään, on minun katseeni harhaillut Richien suuntaan. ;) Ei ole tullut kavereiden kanssa koskaan kiistaa siitä, kuka menee isona naimisiin Jonin kanssa, kun minulle Richie on aina ollut ihan ykkösmies. <3 Onneksi on tuo oma kitaristi tuossa käsipuolessa nykyään ja oma tyttönen (joka on myös nimeltään Ava, kuten Richien prinsessa :D). 

Aivan turhaan kuitenkin surkuttelin, sillä keikka oli todella loistava ja saimme bändiläiset heittämään oikein kunnon encoretkin. :D Meidän porukalla oli ainakin veto täysin pois kun keikka loppui, sen verran kovaa veivattiin ja rockattiin. :D Miltähän mahtoi tuntui esiintyjistä lähes kolmen tunnin setin jäljiltä... onneksi on 10 päivän huilitauko heilläkin ennen seuraavaa keikkaa, niin jaksaa taas paukuttaa rumpuja, näppäillä kiipparia ja saada ääntä ulos. :D <3

kuva5.jpg

Kauempaa katsottuna lavasteet oli aivan mielettömät, iso auto upeine maisemointi-videoineen. <3 Me oltiin niin edessä, ettei auton "tuulilasia" näkynyt juuri ollenkaan. Tämän kuvan nappasin kun ekan biisin aikana kävelimme kohti lavan etuosaa (jeps, myöhästyttiin pari minsaa koska VIP-puolella oli bajamaja-puoli heikosti järjestetty... ÄRRRGH). Keikkakuvista voin myöhemmin tehdä pienen koosteen, kun saan loputkin kuvat siirrettyä koneelle. <3 <3

Hotellina meillä oli nostalginen Sokos Hotel Tammer, joka häikäisi ainakin minut jyhkeällä ja arvokkaalla olemuksellaan. Palvelu oli mitä ystävällisin ja parhain ja ehdottomasti tahdon vierailla täällä uudelleenkin. Tamperetta ei kovin paljon nyt ehtinyt näkemään keskustaa lukuunottamatta, mutta kesälomalla haluan päästä uudestaan reissuun Tampereen kauniiseen kaupunkiin. <3

Sängyllä oli kauniisti pahvirasiaan pakattuna hotellin ohjeita ja menyt, Black Box. :)

kuva9.jpg

Olen vähän huono bloggaaja, kun en tajunnut että kuviakin voisin ottaa. :D Ehdin jo lusikoida puuroa napaani ja syödä hedelmiä ja leivänkin ennen kuin ystäväni tokaisi, että kai sie nyt otat kuvat blogiisi niin kuin kunnon bloggaajan kuuluu... :D :D :D

kuva8.jpg

Yhtä huonosti muistin kuvailla teille meidän huonetta. :D Tässä siis ihana ja muhkea sänky... vähän nukuttuna ja ryppyisenä. :D Tyynyt laitoin ihan teitä varten takaisin omille paikoilleen sentään. :D

kuva13.jpg

Ja sitten mie, väsynyt mutta niiiiiin onnellinen keikkalainen, joka pakkailun lomassa räpsäisin kuvan itsestänikin. Muistaa sitten myöhemmin, että hei... minähän se tuollakin oon ollunna. :D

kuva14.jpg

Kylpyhuonetta kuvasin vähän enemmän, suihku oli minusta niin suloinen. Tuollainen vanhanaikaisen näköinen nykyaikainen kaunistus. <3

kuva10.jpg

kuva12.jpg

Pesuaineet oli nimetty hauskasti, hiuksille ja vartalolle omansa. :)

kuva11.jpg

Superia oli kyllä tälläinen aikuisten villi loma itselleni vieraassa kaupungissa. Tampereella olen käynyt viimeksi lapsena, joten vuosia on vierähtänyt aikamoisesti. Todella kaunis paikka, minne onkin päästävä uudelleen. <3

Nyt puran meidän matkalaukut ja alan kotihommiin. Tämä maanantai tuntuu ihan sunnuntailta ja hieman on kisaväsymystäkin havaittavissa. Onneksi apu on lähellä, sillä Bon Jovin levy vaan soimaan niin johan herään henkiin taas. :D

Aurinkoista ja ihanaa viikon alkua kaikille! <3