Nyt on kahden harmaansävyisen taulun reunat kuivuneet ja sain taulut olohuoneen seinähyllylle pystyyn. Taulujen keskiosan maali on vielä hieman märkää, joten viikon verran luulisin että menee vielä kuivumiseen aikaa. Tässä ne nyt sitten on *rumpujen pärinää*, tadaa! :)

P1014200.jpgP1014204.jpgP1014198.jpg

P1014201.jpgP1014203.jpgP1014202.jpg

Kaikki maalaustarvikkeet ostin Suomalaisesta Kirjakaupasta - taulupohjat, öljymaalituubit sekä pensselin, hetken mielijohteesta. :) Maalaaminen oli mukavaa puuhaa, tykkäsin kovasti ja voisin kuvitella joskus vielä tarttuvani pensseliin uudelleen. Yhden taulun tekemiseen uhrasin ruhtinaalliset 6-10 minuuttia ja tein ne kahdessa osassa. Ensimmäisenä töhröstin vihreä-keltaisen taulun (tekoaika 7 minuuttia :D) ja samana päivänä väkersin nuo kaksi muuta taulua, joiden tekemiseen meni yhteensä 16 minuuttia. Tahdoin tauluihin abstraktia kuviointia, mutta muuten minulla ei ollut mitään visiota sen kummemmin valmiina. :)

Täällä jatketaan kisastudiossa jääkiekkomatsin katselua ja jännittämistä! Meidän Miffe on aina ihan hepulissa kun Mertarannan ääni kuuluu, nytkin se istuu kuin tatti sohvan edessä ja tuijottaa vuorotellen minua ja vuorotellen miestä. Ja MAAAAALIIIIIII!!! JEEEE! Suomi johtaa nyt 1-0! :D :D :D Tästä on hyvä jatkaa... Palataan! <3