Valkoista lattiaa ei kyllä voita mikään, vieläkään. :) Tein pienen eteissiivouksen ja samalla laitoin Pappelinan käytävämaton tuohon ulko-oven eteen. Kun rajasin kuvasta tammiparketin kokonaan pois, niin aijai sydän hyrrää... Valkoisen lattian kaipuu on hurja. <3

P1014444.jpg

Seinälle on yllättäen ilmestynyt yksi erivärinen Dots-ripustin, tammensävyinen sellainen nimittäin. :D Olen jo jonkin aikaa makustellut tätä asiaa ja päätynyt siihen, että seinä on tosi paljon kivempi nyt kuin kokonaan valkoisena. Jos mieli halajaa, niin voin vaihtaa pari valkoista pikku-Dotsia keltaisiksi, sillä niitäkin löytyy kolme kappaletta. Keltaiset on tarkoitus laittaa kylläkin tytön huoneen valkoiselle seinälle, mutta niitä on kätevä vaihdella ristiin rastiin keskenään missä tahansa vaiheessa. :)

Kenkäkokoelma on edelleen lattialla ja minusta se on aika kiva näin. Omia kenkiäni en ole saanut aikaiseksi raahata kaappiin, tai no kumpparit oli jo kerran säilössä mutta otin ne käyttöön toissa päivänä kun vettä satoi niin rankasti ja tiet lainehti. :) Tennareita en ole käyttänyt pariin viikkoon ollenkaan ja voisinkin heti postauksen tehtyäni olla ahkera ja laittaa ne kaappiin odottamaan syksyä. :D Minä nimittäin meinaan vedellä koko kesän ballerinoissani pitkin Helsingin katuja. :D

P1014445.jpg

Eteiseen on Muuton Dotsien lisäksi tulossa toinenkin vaatesäilytys-systeemi, tosin olen vielä kahden vaiheilla laittaisinko sen sittenkin omille vaatteilleni makuuhuoneeseen. :) Hayn valkoista Loop-naulakkoa olen katsellut sillä silmällä jo kauan ja todella monessa blogissakin sellainen vilahtelee. Vieraiden ja kyläläisten takeille on meillä varastossa perinteinen pystynaulakko, mutta se on todella ruma ja vähän vaarallinenkin koska heiluu ja huojuu niin pahasti. Hayn Loop on todistetusti loistava valinta sen tilalle ja sitä ei tarvitsisi raahata edestakaisin kodin ja varaston välillä. :D

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-24%20koht

Yllä olevassa kollaasissa on kerättynä olemassa olevia eteisen sisustuksessa olevia osia ja tulevia juttuja, joita olen suunnitellut lisääväni eteiseen - Hayn Looppi ja Nomess Copenhagenin metalliset henkarit. <3 <3 <3

Ihanaa iltaa kaikille ja käykää kurkkimassa edellisessä postauksessani suosittelemaa Ikean Oikea Koti-nettikuvastoa. <3

(Kollaasikuvat: Finnish Design Shop)