Vuoden alussa tein viimeksi pienen listan omista haavehankinnoistani. Muutaman niistä edellisessä listassa olleista jutuista olenkin jo saanut hankittua. Sisustustyylin muutoksen vuoksi on aika päivittää tuoreet haaveet, joita voin myöhemmin vertailla mikä on säilynyt ja mitkä on unohdettu. :)

Tytön huone tulee kokemaan suuren muutoksen (alkaen tänään), huoneen värisävyt muuttuvat radikaalisti kun greigen tilalle astuu kirkas keltainen. :D Elämässä sattuu ja tapahtuu välillä yllättäviäkin asioita, jonka vuoksi tytön huoneen kalustuskin menee kokonaan uusiksi sänkyä myöten. Tästä voin kertoa teille ehkä myöhemmin enemmän (ei ole tulossa perheenlisäystä! :D). Nyt keskityn kuitenkin näihin iloisiin haaveisiini tässä postauksessa. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-10%20koht

 1. Muuto Myy-riippuvalaisin keltainen (tai valkoinen)
 2. Marc O´Polon valko-kelta-beige ruutuinen pussilakanasetti
 3. Muuto Dots ripustin kokoa S, keltainen
 4. Rosendahl puinen pupu-figuuri
 5. Rosendahl puinen virtahepo-figuuri
 6. Hay Hee-tuoli keltainen
 7. Rosendahl iso norsu-figuuri

Alla olevissa kahdessa kollaasissa on omat tuotesuosikkini, osa on todellakin vain haaveilua varten valittu. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-10%20koht

 1. Bodum pressopannu pieni (itselleni arkikäyttöön)
 2. Woodnotes K-tuoli valkoista nahkaa (tuplaleveä malli)
 3. Woodnotes K-tuoliin kuuluva rahi
 4. Georg Jensenin matala säilytyspurkki teelle
 5. Kartellin Matalassé -maljakko
 6. Georg Jensenin Werner Panton Car Crash-vati iso
 7. Ivana Helsinki Tiira -sammutuspeite
 8. Balmuir kasmirhuopa valkoinen

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-10%20koht

 1. Toinen Georg Jensenin säilytyspurkki palasokerille
 2. Georg Jensen Alfredo -salaattiottimet
 3. Eva Solo shampanjalasit 6kpl
 4. Normann Copenhagen Butterfly -purkinavaaja
 5. Eva Solo valkoviinilasit 6kpl
 6. Eva Solo punaviinilasit 6kpl
 7. Bodum pressopannu suuri (isomman porukan kahvittelua varten)

Näiden lisäksi haaveilen isosta olohuoneen matosta, omat suosikkini ovat edelleen Pappelinan valkoinen Svea ja Woodnotesin New York kitti-valkoisena. Eva Solon valkoinen kastelukannu kuuluu myös haavelistalleni, mutta se on viittä vaille toteutunut unelma joten en sitä enää listannut erikseen. Ylläolevien lisäksi omistaisin mielelläni myös neliönmallisen ruokapöydän ja lisätarvetta olisi myös Nomess Copenhagenin kirkasta muovia oleville säilytyslaatikoillekin... Unohtamatta Korbon teräskoria. :)

Jajajaja, listaahan voi näemmä jatkaakin loputtomiin, sillä Ikeasta pitäisi ostaa Bestå-kaappien päälle valkoiset lasilevyt sekä muutama korkeakiiltovalkoinen Lack-hylly lastenhuoneprojektiin. :D Tytön huoneen maalaaminen alkaa tänään, ja saan sen valmiiksi kokonaan vielä tämän vuorokauden sisällä. Sitten on enää varsinaista sisustusta vaille valmista sielläkin.

Olohuoneeseen olen muuten edelleen todella tyytyväinen. Sain blogihaasteen viime viikolla, jossa pitää kuvata ja kertoa oman kodin suosikkipaikasta ja se on totisesti olohuone ja varsinkin Bestå-tvtaso seinusta kalusteineen. Tämän haasteen voisin toteuttaa huomenna... :)

Palailen teille illemmalla maalausasioissa! Ihanaa perjantaita kaikille! <3

(Kuvat: Finnish Design Shop, Stockmann, Room21)