Tänään on ollut hyvä päivä. :) Nukuin tytön kanssa ruhtinaallisesti melkein kymmeneen ja energiaa on riittänyt koko päivälle. Olen siivoillut ja kärrännyt kolmessa kuormassa tavaraa varastoon. Kesän ajaksi säilöön pääsi mm. Vallilan valkoiset Operetti-matot, jotka sitten syksyllä haen taas takaisin olohuoneen lattialle. 

P1014216.jpg

Eteisessä on iso pahvilaatikko, joka on täynnä myyntiin menevää tavaraa ja vaatetta. Sovimme miehen kanssa, että pienennämme elokuvakokoelmamme puolella ja valikoimme noin 250 bluray-elokuvaa, jotka päätyvät myös myyntiin. Nyt kun leffat on siirretty laatikkoon ja pois silmistä niin ei suruta enää yhtään. Heippa vaan. :) Blogikirppistäkin jo valmistelin, napsin kuvat ja siirsin ne koneelle odottelemaan. Viikon kuluttua voisin tehdä blobbispostausta, taas jälleen kerran. :D Leffat tosin taidan laittaa myyntiin yhtenä könttänä Huutonetin kautta, luulen sen olevan helpompaa niin... 

P1014218.jpg

Piipahdin tänään ruokakaupassa maito-ostoksilla ja samalla ostin kaksi vehnänorasta laitettavaksi tyhjiin Eva Solon yrttiruukkuihin. Niistä voisin postailla teille huomenna, vehnänoras on kuin hauskaa ruohoa purkissa. :D Se minun kuivunut basilika on muuten nyt jo palannut elävien kirjoihin. Ei jälkeäkään siitä, että se oli jo mennyttä kalua. :)

P1014214.jpg

Meillä on matsin jälkeen luvassa saunomista ja leffaa. Siirsin Kartellin pöydän tuohon sohvan eteen odottamaan leffaa ja herkkukattausta. Mitään ihmeellistä ei ole tarjolla, vain sipsejä, kasvistikkuja ja dippejä kuten yleensäkin meillä on tapana. Oma sipsisuosikkini on Nacho Cheeseballs, mutta niitä ei ollut nyt kaupassa. Mies syö itse Pringles-sipsejä, mutta ne ei minulle maistu yhtään ja dippailenkin vain kurkkua, porkkanaa ja paprikaa. :)

P1014213.jpg

Meidän telkkarissa on wlan-yhteys valmiina ja eilen illalla kruisailin netissä telkkarin kautta. :D Hassua katsella omaa blogia noin isolta näytöltä ja samalla katsella telkkariohjelmaa oikean alareunan pikkuluukusta. :) Itse en ole tosiaankaan mikään virtuoosi tekniikan kanssa ja jaksan edelleen ihmetellä miten nopeasti on viime vuosina monet laitteiden tekniset ominaisuudet kehittyneet. Puhelimet on mini-tietokoneita, televisiot jättinäyttöjä langattomine yhteyksineen ja tietokoneilla nyt voi tehdä mitä hyvänsä tänä päivänä. 

P1014221.jpg

Täällä on jännätty Suomen peliä ja kohta on kolmas erä lopuillaan. :) Nyt läppärin luukku kiinni ja kannustamaan Suomi voittoon (aika selviö alkaa jo voitto olemaan). Sitten menen kuluttamaan saunan lauteita ja sen jälkeen herkkuja napaan Tron-leffan kera. :)

Ihanaa lauantai-iltaa ja voitonhuumaa!