Maalaamiset on maalattu ja vain listojen laitto puuttuu. Keltaisen seinän edessä oli viime kesään saakka kiinteät vaatekaapit ja listoja ei ole saatu vieläkään laitettua entisen kaapin kohdalle. :) Ensi viikolla mahdollisesti saadaan tuokin roikkumaan jäänyt pikkujuttu hoidettua, kun saadaan jiirisaha lainaan. Itse listat löytyvät varastosta valmiina.

Tässä kuvia uudesta värimaailmasta tytön huoneessa:

P1014267.jpg

Vaaleampi kohta seinässä on auringonvalo joka heijastuu pikkuikkunasta, maalipinta on siis ihan tasainen. :D Maalikerroksia meni lopulta kaksi, yksi olisi ehkä riittänyt jos olisin maalannut reilummalla kerroksella. Mutta koska pihtasin maalia ekalla kerralla niin kahdesta kohtaa jäi kuultamaan valkoinen pohjamaali hieman läpi. Toinen kerros peitti tasaisesti koko seinän. :)

P1014264.jpg

P1014263.jpg

P1014265.jpg

Ovesta sisääntullessa oleva "virallinen" päätyseinä jäi valkoiseksi, vaikka ensin minun piti maalata se tehosteeksi kaikkien sisustussääntöjen mukaisesti. :) Tulin kuitenkin siihen päätökseen, että en välttämättä tahdo itse katsella (ulko-ovesta sisääntullessa, keittiössä häärätessäni ja olohuoneessa istuessani) keltaista seinää 24/7. Siksi päätin maalata ikkunaseinää vastapäätä olevan hieman piilon jäävän seinän mielummin. Näin se toimii hyvänä tehosteena tytön huoneessa, muttei vaikuta muuhun kotiin kovinkaan paljoa. :)

P1014266.jpg

Tytölle on ostettu uusi sänky ja muutamia muita uusia juttuja omaan huoneeseensa. Postailen tästä teille erikseen, nyt on mentävä siivoamaan maalausvehkeet ja tikkaat pois ennen kuin yökylässä ollut tyttönen tulee kotiin. :)

Aurinkoista lauantaita! <3