Eilinen ahkeruuteni palkittiin tänään ruhtinaallisella laiskottelupäivällä, joka jatkuneen iltaan asti yhtä laiskasti. :) Koti on edelleen suhteellisen siistissä kunnossa, likapyykkiä ei juurikaan ole ilmestynyt sitten eilisen ja ainoa pakollinen askare on eilen valmistetun ruoan lämmitys ja astiapesukoneen täyttäminen ja käynnistys. :) Tämä on minulle sitä suurinta arjen luxusta, kun saa vaan olla ja laiskotella eikä mitään asioita ole tekemättä. :)

Minulta toivottiin lähikuvien sijasta laajemman kuvakulman kuvia, jossa koti näkyisi selkeämmin kokonaisuutena. Lisäksi T toivoi kuvakulmaa keittiöstä tytön huoneeseen päin, jotta keltaisen seinän istuminen keittön ja olohuoneen puolelle näkyy selvemmin. Minähän aloin tuumasta toimeen ja pistin kameran räpsyttelemään. :)

P1014268.jpg

Nykyisessä keittiössämme hääräillessä selkä on ruokapöytään ja myös tytön huoneeseen päin. Jos lieden edessä kääntyy toisinpäin (eli kasvot ruokapöytään ja olohuoneeseen päin) niin silloin tytön huoneen keltainen seinä näkyy selkeästi. Ulko-ovelta ja eteisestä keltaista seinää ei huomaa laisinkaan, kuten ei myöskään olohuoneesta. :)

P1014273.jpg

P1014274.jpg

P1014270.jpg

P1014275.jpg

Keltaisen seinämaalin sähäkkyys tulee tosi hyvin ilmi näistä aamupäivällä otetuista kuvista. Keltainen on todellakin kirkas keltainen ja hyvä niin sillä räväkkyyttä ja räiskyvää luonnetta kotimme kaipaakin (pienissä määrin :D). :)

P1014276.jpg

Tein myös värivertailun oikeaan sitruunaan, joka kylläkin on jo pehmennyt ja tummunut hieman. Sellainen tuore ja fressi sitruuna on tismalleen seinän sävyinen keltainen. <3 <3

P1014278.jpg

Olohuoneessa ei ole muutoksia tapahtunut ja tykkään itseasiassa edelleen tästä nykyisestä lookista ja tavaroiden asettelupaikoista kovasti. Telkkarissa tervehtii yksi tytön lempparihahmoista - Helinä Keiju. :)

P1014282.jpg

P1014283.jpg

Keltainen seinä sopii tosi hyvin meidän minimalistisempaan ja modernimpaan sisustustyyliin. Olohuoneen tason päällä oleva vehnänoras on hieman näivettynyt ja saksin sen rippeet salaatin joukoon kohta puoliin. Vehnänoraan tilalle ajattelin ostaa seuraavalla kauppareissulla keltaisen krysanteemin ja sille oman ruukun, samanlaisen kuin timanttiananaksella. :)

P1014284.jpg

Pöydän alla ollut Pappelinan matto on siirtynyt jo jokin aika sitten olohuoneen puolelle. Sinne se saa jäädäkin kesän ajaksi ja pöytäryhmä saa pärjäillä ilman mattoa. Tein päätöksen nimittäin uusista matoista ja koska tarkoitus on tehdä mahdollisimman pitkäikäisiä hankintoja, tulee uudetkin matot olemaan Pappelinan loistaviksi todettuja valkoisia Svea-mattoja. Yksi pöydän alle ja toinen tytön huoneeseen. Pappelinan matto on täysin stressivapaa ja niin helppohoitoinen, ettei paremmasta väliä. Isossa koossa maton punos on paksumpaa ja pehmeämpää, joten maton päällä on mukava istua pitkäänkin.

Ainiin, matonpesuprojektistani en olekaan teille kertonut. En jaksanut alkaa puunaamaan kylpyhuoneessa ja päätin kokeilla kikkakakkosta. Otin lattianpesumopin (Sinin levymoppi) jossa mikrokuitupesin ja pesin maton samalla tavalla kuin parketinkin. Ja puhdasta tuli. :D Voisinkin tehdä tästä oman postauksen ja kuvata uusintapesun teille demonstraationa. :)

P1014285.jpg

Aurinkoista päivänjatkoa! <3