Innostuin pitkästä aikaa muotijutuista ja klikkasin itseni selaamaan Mangon kesäisiä tuoteuutuuksia. Itse rakastan omassa pukeutumisessani vaaleita sävyjä, jotka yhdistän tummansinisiin pillifarkkuihin ja konjakinruskeisiin asusteisiin, kuten kengät ja laukut. <3 <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-09%20koht

Ylemmässä kollaasissa on inspiskuvan mukaisesti valittuna valkoinen asukokonaisuus, jossa ripaus asustelemppari-väriäni kultaa.

Alemassa on vuorostaan perussiisti ja perustyylikäs koleaan kesäsäähän sopiva arkisempi asuvalinta, Mangon trenssit ovat ihan parhaita. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-09%20koht

Kaksi alempana olevaa kollaasia on kesäiseen juhlaan mitä kauneimmat, heleää ja vaaleaa. Bleiserillä saa asun kuin asun muokattua juhlavaksi, asusteet viimeistelevät loput.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-09%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-09%20koht

Itse olen vilukissa ja tarvitsen kesäiltoihin pitkähihaista paitaa. Ohuet neuleet ovat loisto valinta ja itselläni onkin tarkoituksena ostaa kesäksi yksi tai kaksi ohutta neuletakkia, jotka saa päivällä harteille huivin omaisesti ja illemmalla päälle. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-09%20koht

Minulla on itselläni kaksi laukkua ja niiden kanssa pärjäilen oikein hyvin. Tarvitsisin kuitenkin yhden isomman laukun, jonna mahtuisi läppäri. Mangolla on kauniita laukkumalleja vaikka kuinka, tekonahkaisesta aitonahkaiseen. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-09%20koht

Innostuin koluamaan läpi myös Mangon miehille suunnatun H.E-malliston ja aijai mitä herkkuja sieltä löytyikään. Omalle miehelle ostelisin mielelläni vaikka kaikki alla olevat vaatteet. Hän on kuitenkin aika tarkka omasta pukeutumisestaan ja tahtoo sovittaa vaatteet ennen ostamista. Harmi ettei Mangon miestenmallistoa saa Suomen myymälöistä (nettikaupasta voi kuitenkin tilata).

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-09%20koht

Maalaus ei muuten päässyt edes alkamaan, ennen kuin tuli eteen ensimmäinen tenkkapoo. Päätin viime tingassa, että yhdellä seinällä olleet hyllyt eivät enää menekään takaisin seinälle, joten aloitin ruuvinreikien kittaamisen ja pakkeloinnin. Nyt on kolmas kittauskerros kuivumassa ja maalaaminen alkaa joko iltamyöhään tai vasta huomenna. Postailen teille kyllä heti paikalla kun saan ensimmäisen keltaisen maalikerroksen sudittua seinään. Vähän jännittää millainen sävy on isolla pinnalla, onko riittävän voimakas sitruunankeltainen vai jääkö liian pastelliseksi. :)

Ihanaa iltaa kaikille! <3

(Kuvat: Mango.com)