Olen jo aika pitkään katsellut Muuton Stacked -seinälaatikoita sillä silmällä, mutta korkeahkon hinnan vuoksi jättänyt ne haaveiluasteelle. Sain aikoinaan inspiraation näistä laatikoista omaan edullisempaan Lack-seinähyllykokonaisuuteen, jonka toteutin keittiön seinälle osittain. :) Tahdon tytön huoneeseen monistaa tämän saman idean, mutta en pääse ajatuksesta että tahtoisin sinne mielummin Muuton omat hyllyt kuin Lackit jotka jo viereisestä keittiöstäkin löytyvät.

Periaattessa Muuton neliöhylly-idean voisi apinoida pienistä valkoisista Lack-hyllyistä joita laittaisi 4kpl neliönmuotoisesti seinälle (kaksi vaakaan ja kaksi pystysuuntaisesti). Mutta eihän se ole sama asia kuitenkaan.... :) Muuton Stacked -hyllyissä minua eniten kiehtoo niiden pohjoismaisen yksinkertainen ulkomuoto ja väritys sekä yhdisteltävyys. Tarpeen vaatiessa voisi laajentaa hyllykokonaisuutta ylös, alas ja sivuille. :)

mini_stacked5.jpg

Ainoa asia mikä mietityttää on oikeastaan hinta. Laadussa tuskin on moitittavaa, sillä Muuton tuotteet ovat kestäviä ja korkealaatuisia, hinta on minusta siis ihan perusteltu... Mutta mutta... Jotta pääsisin edes alkuun keräilyssäni, pitäisi ostaa vähintään kolme osaa joiden kustannus on jo melkoisen korkea. :) Minua ei ole siunattu kärsivällisyydellä jos sisustuksesta puhutaan (huono puoli keräilyssä :D) ja rahareikiä olisi paljon muitakin. Silti huomaan perustelevani itselleni päivittäin positiivisia puolia näistä ihanista laatikoista. :D

Katsokaa nyt miten kivoja nämä ovat!

Stacked_Example.jpg

mini_stacked2.jpg

mini_stacked.jpg

mini_stacked3.jpg

muuto-stacked.jpg

Nyt kun olen mietiskellyt useamman päivän tytön vaaterekin päälle keltaiselle seinälle laitettavia hyllyjä, olen tullut siihen tulokseen että Lack-hyllyjä en siihen raaski kiinnittää. Nämä Muutot kuitenkin laittaisin oikein mielelläni, valkoisena. :) Kolmekin valkoista neliönmallista hyllyä riittäisi ensi alkuun, eikä näyttäisi keskeneräiseltä. Tytön huoneen teema on minusta sellainen skandinaavinen ja retrohtava ja Lack-hylly on minusta aavistuksen tylsähkö valinta Dots-ripustimien ja Myy-valaisimen rinnalle. Oih ja voih, juupas eipäs, raaskin enkä raaski, haluan nyt heti eiku mietin vielä... :D 

Onko teillä kenelläkään näitä Stacked-hyllyjä?? Jos on niin oletteko tykänneet ja tärkeimpänä - miten nämä oikein kiinnitetään seinälle??? :)

(Kuvat: Muuto.com)