Kuten eilisessä postauksessani jo vihjailinkin, on muutama uusi juttu ilmestynyt meille. :) Muutaman olen ostanut ihan itse kaupasta, kuten pienen TuplaKuplan. Kauppashoppailun lisäksi hieroin hieman vaihtokauppaa ja teimme ystäväpiirissä vaihtoringin, jossa jokainen sai kierrättää itselle turhiksi jääneitä tavaroita. Suuri satsi lähti minulta kiertoon ja tilalle kotiutui uusia aarteita. :) Niin se sisustusmaku muuttuu, muillakin kuin minulla. :D

Iittalan puinen Aalto-alusta on kokeellinen kaunistus omassa kodissa. Käyttötarkoituksia on varmasti monia, mutta itse en ole vielä keksinyt mihin kaikkeen tuota melko pienikokoista alustaa voisi hyödyntää. Kaunis se kuitenkin on, ihan sellaisenaankin. Mies meinasi että se on leikkuulauta, mutta eihän tuollaista nyt raaski sahata veitsellä.... :D Pelkkänä koristeena on ystävänikin tätä käyttänyt, joten jos sinulla on jakaa minulle käyttöideoita niin olen enemmän kuin iloinen. :)

517feecb89ac61af1a00002a.jpg

517feed789ac616b1900003a.jpg

Ja nyt meiltä löytyy sitten se isompikin Iittalan tammipohjainen Vitriini-rasia. :) Ison rasian puunsävy on hieman vaaleampi kuin pienen, jonka ostin Prismasta jokin aika sitten. Jos niitä ei ihan vieretysten laita niin värieroon ei kiinnitä huomiota. Tässä saa nyt hyvin makusteltua tuota tammea osana omaa sisustusta. Ihan jees se onkin, ei valittamista (ainakaan vielä :D). :D 

517feed389ac61821b00003a.jpg

517feeb189ac61de1100003a.jpg

Olohuoneen seinähyllyllä komeilee nyt omatekemäni taulu, joka edelleen kuivuu. Onneksi en maalannut tästä taulusta reunoja, sillä meillä ei olisi ollut tilaa kuivattaa kolmea taulua vaakatasossa kahta viikkoa. Kaksi muuta tauluani kuivuvat parhaillaan ja reilu viikko menee vielä ennenkuin saan ne lisättyä tuonne seinähyllylle. Timanttiananas on onnekkaasti edelleen hengissä ja voi hyvin. Siirsin sen hyllylle tilapäisesti, jotta ruusut mahtuivat tv-tasolle. :)

517feeba89ac613d1a000022.jpg

Reilun Kaupan valkoiset ruusut ovat jo elämänsä ehtoopuolella. Nuput eivät koskaan auenneet tuon enempää ja useampi terälehti on saanut ruskean reunan. Hetken ilojahan nämä ovatkin. :) Maljakko on kirkas 160mm Iittalan Aalto, samanmallinen joka minulla oli vuosi sitten valkoisena. Valkoisen maljakon annoin aikoinaan äidilleni (joka rakastaa Iittalaa ja kukkia) ja tämän kirkkaan minä pelastin itselleni jämäkuormasta. Äiti jo ilmoittikin, että hän mielellään adoptoi myös tämän kirkkaan maljakon itselleen jos minulla ei ole sille kovin suurta tarvetta. :) 

517feec789ac613e1a00002a.jpg

517feec489ac612516000033.jpg

Uuden television jalka on melko hauska. Se on tuollainen kromi-valkoinen neljähaarainen harakanvarvas. :) Meillä on tarkoitus kiinnittää televisio suoraan seinään vesa-kiinnikkeellä, joten jalka saa siirtyä siinä vaiheessa varastoon. Uusi töllötin on Samsungin 40-tuumainen 3D Led -tv, jossa valkoiset kiiltävät kehykset. Kylläpäs on tekniikka kehittynyt viiden vuoden sisällä, en voi muuta sanoa. :D

517feebf89ac616b19000030.jpg

Olohuoneen ikkunalle lisäsin kaksi uutta valkoista verhoa, materiaaliltaan ne ovat 100% pellavaa. Nämä verhot ostin sovitettavaksi kotiin, koska halusin kokeilla miltä näyttäisi muhevammat ja kerroksellisemmat verhot olohuoneessa. Ja nehän toivat sitä toivottua muhkeutta ja samalla ehkäisevät ilta-auringon paistamisen kesäaikana niin pahasti sisälle. Verhot tulivat todellakin jäädäkseen, sillä tykkään pellavasta kovasti ja kahden erilaisen materiaalin yhdistelmä on minusta äärettömän kaunista. Kyseiset pellavaverhot ovat Villa Stockmannin, kuten myös kaikki silkkiverhomme. Värisävy on nimeltään luonnonvalkoinen ja ne ovat tismalleen samaa sävyä kuin taitetun valkoiset silkkiverhomme. Kuvassa pellavaverho näyttää valkoisemmalta, mutta se johtuu vain siitä että se läpäisee valon paremmin kuin puuvillavuoritettu silkkiverho. Luonnossa värieroa ei ole. :)

517fb7d189ac61d405000034.jpg

Ja loppuun kauan kaivattu vaihtoehto isolle säästöpossulle, jonka virkaa on viimeiset 10-vuotta toimittanut kaapin kätköissä piileskellyt ja kolhiintunut Bart Simpson -peltipurkki. :D Georg Jensenin jättikokoinen Ronsu, pikkukavereinaan kaksi tammista mini-Ronsua, ovat asettuneet taloksi. :) Kyllä nyt kelpaa laittaa rahaa jemmaan. :D Luulin tämän säästönorsun olevan sellainen pikkiriikkinen, johon mahtuu korkeintaan 10 euron edestä kolikoita, mutta kokoa onkin paljon luultua enemmän. Korkeutta on nimitäin 12,5cm ja pituutta 16,5cm. Syvyyttä löytyy myös ruhtinaalliset 6,2cm, joten tuonne mahtuu varmasti kaikki vuoden aikana taskuun jääneet kolikot. :)

517ff7af89ac613d1a000036.jpg

Meillä lähdetään kohta treffaamaan ystäviä ja juhlistamaan vappupäivää. Kotiinpaluumatkalle mukaan tarttuu yksi ystäväiseni, jonka kanssa vietämmekin kahvikestejä ja pientä herkkuhetkeä kuulumisia vaihdellen.

Ihanaa vappupäivän jatkoa kaikille! <3