Siirsin ruokapöytää hieman sivummalle ja nyt olohuone näyttää siltä kuin se olisi vähintään 60m2 kokoinen. :) Pony siirtyi keskilattialle ehkäisemään "tanssilattiamaisen" liian avoimen aukon syntymisen. :D

P1014435.jpg

P1014433.jpg

Nyt ruokapöytä on lähempänä tytön huoneen oviaukkoa ja kun vielä saan ne tilaamani kelta-valkoiset Artekin Siena -pöytätabletit pöydälle, niin sisustus nivoutuu paremmin yhteen tytön huoneen ja muun kodin osalta. <3 Olohuoneessa keltaista väriä edustaa tasolla oleva timanttiananas. Sohvalle olisi ollut kiva saada kaksi H&M Homen keltaraitaista tyynynpäällistä, mutta ne ovat jo loppuneet valikoimasta. No ehkä selviän ilman niitä päällisiä, hihii. :D

P1014436.jpg

Sateisia päiviä riittää, eilen satoi koko päivän ja samalta näyttää säätidotus tämänkin päivän osalta. Ulkona on sen verran hämyistä että meillä on kaikki kattovalot päällä. Ehti jo tottumaan auringonpaisteeseen, niin ei näe enää ilman valoa mitään. :D :D

Viikonloppuna on tulossa suuuuri kotipostaus, sillä saan lähes kaikki blogikirppiksen myydyt tavarat uusiin koteihin perjantaihin mennessä ja eteiseen vapautuu tilaa. Nyt siellä on Ikean sinisiä kasseja tupaten täynnä sievissä riveissä ja meidän kengät ja takit on ihan hujan hajan pitkin huushollia. :) 

Jos Artekin Sienat ehtivät tänään postiin noudettaviksi niin illalla on tulossa postausta... Odotan jo innolla niitä. <3 <3

Aurinkoa sateiseen päivään! <3