Kaappitila olohuoneessa väheni tuntuvasti, kun korkeus putosi puolella entiseen Bestå-kaappikokonaisuuteen verrattuna. Sain kuitenkin tismalleen samat tavarat mahdutettua kaappien sisälle, ja kaikki reilut 500 elokuvaakin ovat vielä toistaiseksi kaappien kätköissä. :)

P1014286.jpg

Elokuvia on nyt entisen yhden rivistön sijasta kaksi samalla hyllyllä, eli ensimmäisen rivin takana on toinen mokoma. :) Ei kovinkaan käyttäjäystävällistä, mutta toistaiseksi tällä mennään. Leffoista puolet piti myydä pois, mutta tultiinkin siihen tulokseen että koska ne mahtuivat nipin napin kaappiin niin jääkööt myymättä. :)

P1014287.jpg

Television alapuolella olevassa keskimmäisessä kaapissa on hifi-vempaimet ja soittimet. Reunoissa jemmailen kaukosäätimiä. :)

P1014289.jpg

Keittiön puolimmaisessa kaapissa täytteenä on samat jutut kuin ennenkin. Vasemmalla on muutama Ikean Kasset-laatikollinen dvd- ja cd-levyjä, viinipullokokoelma ja laitteiden käyttöohjeita. Oikealla tulostin tykötarpeineen, Ikean Kasset -dokumenttiboksit paperien säilytykseen ja alahyllyllä Nomess Copenhagenin kirkas säilytysloota, jossa sekalaista rompetta.

P1014290.jpg

Uuden valkoisen television kaukosäädinkin on sisustukseen sopivasti valkoinen. :) Onhan tuo vähän tuollainen muovinen rimpula, mutta parempi silti kuin edellinen kake. :)

P1014291.jpg

Leikittiin eilen tytön kanssa legoilla ja siivosimme legot takaisin säilytyskoriin niin, että päällimmäiseksi jäi keltaiset, valkoiset ja vihreät legot. Vähänkö on herkullisen näköinen väri-iloittelu ja sen kruunaa tuo hilpeä keltainen Cars -autolego ja vihreäpöksyinen lekuri-ukkeli. :)

P1014293.jpg

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! Huomenna tulossa Pappelinan moppaus-postausta ja vähän jotain muutakin kivaa ken ties. :)