Kartellin läpinäkyvä sivupöytä sai toistaiseksi jäädä sohvan eteen laskutasoksi. Se on näppärän korkuinen ja kivan näköinen taso, johon voi laskea käsistään vaikka teekupposen tai leipälautasen. Pöydälle laitoin timanttiananaksen ja siirsin Kartellin Dune-tarjottimen takaisin sen alle, ettei ruukku naarmuta pöytää (ruukun pohja hieman rosoinen). :)

P1014238.jpg

Huomaatteko muuten parketin sävyn? :) Se ei ole kuvissa niin punertava kuin yleensä, johtuneen ehkä kameran korjatuista väriasetuksista ja siitä että kuvassa on selkeitä värejä - keltaista ja vihreää. Tältä meidän parketti siis näyttää oikeasti livenä, eli se on tuollainen hieman kellastunut muttei ihan oranssi kuitenkaan. :)

P1014237.jpg

Bestå-tasolle laitoin Iittalan puisen alustan ja siihen päälle yhden vehnänoras-ruukuistani. Ihanan näköisiä ovat yhdessä. <3 <3

P1014235.jpg

P1014236.jpg

P1014234.jpg

Tänään tulee Neloselta Twilight-sagan ensimmäinen osa klo 21.00. <3 <3 <3 Jos et ole vielä ehtinyt Twilightia katsomaan, niin nyt jos koskaan kannattee istahtaa alas ja nautiskella vilpittömän äärettömän riipivän romanttisesta vampyyri-leffasta. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-07%20koht

Vastailen kommentteihinne heti Twilight-leffan jälkeen... Kommenteissa olikin muutamia kysymyksiä ollut, joten malttakaa vielä hetkonen niin vastailen teille vielä tämän vuorokauden kuluessa. :) Ihanaa ja romanttista iltaa kaikille! <3