Meidän pikkuneiti on aivan hullantunut kokki-leikeistään uuden synttärilahja-keittiönsä myötä ja nyt alammekin keräämään leikkiruokia. Löysin kaupasta oikein retrot puiset salaattiainekset, jollaiset minullakin aikoinaan lapsena 80-luvulla oli ja pakkohan salaattisetti oli napata kassan kautta kotiin. :) Tyttö oli aivan innoissaan niistä ja halusikin heti tarjoilla salaattilounaan ystävilleen Tiinalle ja Anniina Balleriinalle. :D Ihanan nostalgista muistella omaakin lapsuuttaan tytön lelujen kautta. <3

P1014475.jpg

Ensiksi salaatti huuhdeltiin keittiön altaassa ja sen jälkeen kasattiin kauniisti kippoon. :)

P1014474.jpg

Pöydän katoimme tytön kanssa yhdessä, Anniina ja Tiina istuvatkin jo nälkäisinä odottamassa herkullista salaattia. :)

P1014477.jpg

P1014476.jpg

Ikean Lack-pöytä ja Mammut-jakkarat ovat olleet nappiostos tytön huoneeseen. Joka päivä tyttö on pienen pöytänsä ääressä leikkimässä ja piirtämässä. :)N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-30%20koht

Nam, salaatti näyttää varsin herkulliselta ollakseen huopaa ja puuta. :D

P1014478.jpg

Salaatti-settiin kuului muovinen oranssi kulho, huopaa olevat salaatinlehdet ja porkkanasuikaleet, puiset kurkku-, tomaatti-, paprika- ja retiisisiivut (vai mitä nuo lilat nyt ovatkaan :D) sekä puiset öljypullot ja pippurisirotin. Ja kestävät varmasti kovakouraisissakin leikeissä. :)

P1014483.jpg

Minäkin liityn tyttöjen seuraan nauttimaan lautasellisen salaattia, jonka jälkeen tyttö lupasi tarjota meille kahvit ja kakkua. :D

Ihanan aurinkoista päivää ja iloista mieltä kaikille! <3