Omat hajuvesi-pulloni ovat aina hujan hajan pitkin tasoja ja halusin keksiä jonkinlaisen säilytysratkaisun niille. Pullot ovat tosi kauniita, joten halusin että ne ovat kuitenkin näkyvillä vaikka ovatkin boksissa tai korissa. Nomess Copenhagen on nykyisin yksi omista lempparimerkeistäni säilytystuotteissa ja löysin aika hyvän kokoisen kannellisen säilytysboksin tuoksuilleni. :)

P1014449.jpg

P1014451.jpg

Kansi ei ihan mahdu kiinni, koska Diorin tuoksupurtilo on niin korkea, mutta läpinäkyvyytensä ansiosta sitä ei huomaa juurikaan. :) Pieni rakonen sinne tai tänne, ei sen tarvitse aina olla niin justiinsa. :D Kansi pysyy hyvin myös auki ja useimmiten se onkin niin. Hajuvedet on pysyneet omalla paikoillaan boksin ostamisesta lähtien ja enää ei tarvitse etsiä tasoilla seikkailevia pulloja.

P1014448.jpg

Tänään on ollut aivan mieletön ilma ulkona ja onnistuin ulkona puuhaillessa polttamaan nenäni. :D Olen varsinainen Petteri-punakuono tällä hetkellä. Toivottavasti huomiseen mennessä punaisuus hieman haalistuu. :D

Aurinkoista iltaa kaikille!

Ps. Huomenna tulee kuvia Hayn pukkijaloista ja tytön vaatteista rekillä. <3