Seuraava iso sisustusprojektini onkin suuri ja mielenkiintoinen. Kyseessä on saunallinen kaksio uudiskohteesta, joka valmistuu loppuvuodesta. :) Tällä hetkellä asunnosta on vain pohjakuva olemassa, jonka perusteella alan työstämään sisustusta. Pintamateriaalit on jo valittu, niihin ei enää ehdi vaikuttamaan valitettavasti. Onneksi ne ovat hyvällä maulla valittuja ja asukas on niihin tyytyväinen, vaikka olisikin itse valinnut joitain pintoja toisin. Lattiaan tulee vaalea tammiparketti ja kaapistot ovat modernit ja valkoiset. Kylpyhuoneen laatat ovat valkoisen ja harmaan sävyissä.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-20%20koht

Olohuone on pitkänomainen, joka antaa oman haasteesta toimivan sisustuksen suunnittelulle. Koti on ihanan valoisa runsaiden ikkunoiden ansiosta ja kodin sisustuksen toivotaan olevan vaalea ja minimalistinen, joka korostaa valoisuutta vielä lisää. :) 

Rakennuskohteeseen pääsee tutustumaan loppukesästä paikan päälle ja minäkin kirmaan sinne mittanauhan ja maalikartaston kanssa. :)

Tälläistä projektia siis pukkaa ja tänne blogiinkin ilmestyneen postauksia suunnitelmista ja vaiheista. Betonipinnoista valmiiksi kodiksi - se kuvaa kohdetta hyvin. :)

Ihanan aurinkoista päivää kaikille!

Ps. Klo 18.00 alkaa vaate- ja kenkäkirppis. Vaatteet kokoa Xs ja S, kengät kokoa 36. Joukkoon saattaa eksyä muutamat tytön pieniksi jääneet kengät ja vaatteet myös, jos ehdin kuvaamaan ne teille hyvissä ajoin. :)