Aamuvirkku täällä huomenta! :) Eilinen leffa jäi katselematta ja porkkanat syömättä, kun uni alkoi painaa silmiä. Lieveilmiönä olenkin sitten pystyssä jo nyt ja valmiina uuteen päivään. :D

Aamukahvia tässä keittelen ja mieleeni tuli postailla teille kuvia aivan ihanasta keittiöstä, jonka löysin googlen kuvahaun kautta pari päivää sitten. Näin tästä keittiöstä jo untakin, joten paras on tallentaa kuvat tänne blogiin, jotta voin myöhemmin palata lunttamaan ideoita omaan käyttöön. Tässä keittiössä yhdistyy valkoinen sekä massiivinen tammi todella kauniisti. Yleisilme on tammitasosta huolimatta hyvin valkoinen ja kokonaisuus on samaan aikaan sekä modernin viileä että kodikkaan lämmin. <3

Mano_New_York_setting.jpg

Kvik%20e%201.jpg

Mano-keitti%C3%B6.jpg

TURKUKeitti%C3%B6%20Mano%20hg.jpg

Keittiö on Kvikin mallistosta ja kuvista poiketen meille toteuttaisin tämän kombon niin, että mattavalkoinen vaihtuisi kiiltäväksi ja kodinkoneet mahdollisuuksien mukaan niin integroitaviksi kalusteisiin kuin suinkin. Mutta muuten tykkään kovasti tästä keittiötyylistä ja varsinkin saarekkeesta ja sen mallista laatikostoineen. Tammisena tulisi tuo tason paksuus ja jykevyys hyvin esille, mikä valkoisena jää hieman sivuseikaksi. <3

Mutta huomaatteko, tammi alkaa kutkuttelemaan pikkuhiljaa enkä enää suhtaudu siihen niin kielteisesti. :) Valkoinen on kuitenkin aina ikuinen ykkönen. <3

Tänään olen suuntaamassa pienelle shoppailureissulle, tosin lompakon nyörejä availee pääasiassa ystäväni enkä minä. :) Methodin pyykinpesunestettä ja uuden leikkuulaudan ajattelin kyllä ostaa, koska niistä on huutava pula. Leikkuulauta on reilut 7-v vanha ja se vetelee niin viimeisiään että omien hermojen vuoksi on nyt viimeinkin ostettava uusi. Olen pantannut uuden leikkuulaudan ostamista vuosia, kun en ole tiennyt millaisen haluan. :) Pyykinpesunesteellä ajattelin kokeilla pestä isoa Pappelinan mattoa kylpyhuoneessa. Saa nähdä mitä siitäkin taas tulee, meneekö syteen vai saveen. :D

Eli hyvää huomenta kaikille ja kivaa sunnuntaita! <3

(Kuvat: Kvik, Keittiötieto.fi)