Ihan mahtavaa, meillä on täällä portaalissa tapahtunut tänään yhtä jos toista uudistusta. :) Bloggaajan näkökulmasta katsottuna on tapahtunut paljon hienoja uudistuksia ja bloggaaminen on nyt jatkossa vielä sujuvampaa kuin ennen. :) Ja katsokaa tätä: isompi fonttikoko! Jiihaa. :) Pikkujuttuja lukijoille, mutta isoja asioita meille bloggaajille. :D

Lukemisen helppoutta on parannettu entisestään, isoin ja selkein muutos lieneen se että ei tarvitse enää hyppiä sivulta toiselle, vaan postauksia ilmestyy kokoajan uusia ja uusia ja uusia kun rulla raksuttaa niitä esiin tuolla blogin alaosassa. :) Myös sivupalkissa olevat tunnisteet toimivat nyt moitteetta, joten postauksien lukeminen aihepiireittäin on helppoa. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

Yksi vanha hyvä toiminto on kaiken uuden ohella edelleen käytettävissänne, eli sanahaku-kenttä oikealla yläpalkissa. Sanahaulla voit etsiä postauksia, joissa kohdesana esiintyy, malliesimerkkinä minulla bestå. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

Painamalla hakukentän vieressä olevaa suurennuslasia tai enteriä, avautuu sinulle näkymä postauksissa osumistarkkuuden mukaan. Tämä poimii paremmuusjärjestyksessä sen blogin hakusanaosumat, jossa hakusanaa haetaan.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

Yksittäisen blogin sisällä ilmestyvien hakuosumien lisäksi oikealle puolelle sivuun ilmaantuu lista portaalin muista portaalin blogeista, joissa on käytetty samaa hakusanaa. Esimerkkitapauksessani beståa. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

Minä jatkan täällä opiskelua ja palailen kenties vielä illemmalla uuden postauksen kera. :)

Ihanaa päivää kaikille! <3