Tytön huoneeseen tahdon toteuttaa uudenlaisen vaatesäilytysratkaisun käyttämällä hyödyksi vaaterekkiä. :) Kauniit vaatteet saavat olla esillä ja toimia omana sisustuselementtinään.

Ainoaksi ongelmaksi on muodostunut oikean korkuisen vaaterekin löytäminen ja sitä olen muutamankin kuukauden jo ehtinyt etsiskellä. Tämän vaaterekki-ideani ehdin jo kahteen kertaan hylkäämäänkin, sillä ainoa vaihtoehto rekille olisi illut tehdä se itse, eikä minulla liikene tuunailutilaa kotosalla. :D Mutta yksi ilta se ratkaisu sitten löytyi, vahingon kautta ja hakuammunnalla... :D Ensin kuitenkin muutama kaunis inspiraatiokuva, joista kipinä tähän ideaan lähti:

HGRMnursery-shelves_s4x3_lg.jpg

HGRM-nursery_s3x4_lg.jpg

2cc3b8e0a782de470039987065144de25ad67d.j

Pienelle ihmiselle sopivalla korkeudella oleva vaaterekki, jossa ripustettuna kaikista kauneimmat asukokonaisuudet. <3 <3 <3 <3 Rekin päälle kahteen kerrokseen Lack-hyllyjä, kuten kahdessa ylimmässä kuvassa. Hyllyillä voi säilyttää kauniissa rasioissa sukkia ja muita pieniä vaatekappaleita. :)

Oma toteutukseni tulee olemaan kuvista poiketen modernimpaan sisustukseen sopiva ja keksin että Hayn Loop-malliston pöytään tarkoitetut pukkijalathan ovat juuri passelin kokoiset pienen lapsen tarpeisiin. :) Meille onkin nyt tulossa valkoiset pukkijalat ja nippu valkoisia lastenkokoisia henkareita, joiden avulla yritän toteuttaa oman visioni tytön uudenlaiseen vaatesäilytykseen. :)

loop-stand-base-weiss-1200x1200.jpg

loop-stand-by-hay-for-all-clothes-ideal-

Hayn pukkijalkoja myydään vain kahden kappaleen paketissa (luonnollisesti :)), joten rekkitilaa riittää isommallekin vaatesatsille. Leveyttä tulee olemaan yhteensä noin 130cm kun jalat laitetaan vieretysten. Syvyyttä on noin 40cm, eli juuri sopivasti henkareiden kokoon nähden. :) Jalat on tilattu Finnish Design Shopista ja henkarit käyn huomenna ostamassa Clas Ohlsonilta. Tästä se lähtee ja saa nähdä millainen on lopputulos. Olohuoneen Lack-hyllyt siirtyvät huomenna tytön seinälle, joten lisähyllyjä ei sittenkään tarvitse ostaa Ikeasta. Neljä hyllyä riittää oikein hyvin. :)

Mukavaa tiistaita kaikille! <3

(Kuvat: Finnish Design Shop, http://www.thehomestyledirectory.com)