Uusi lamppu on saapunut ja ehdin kiinnittämäänkin sen jo tytön huoneen kattoon. <3 Valkoinen Muuton Myy piti ostaa, mutta keltainen tuli kotiin. Syynä yllättävään värinvaihdokseen oli se, että valkoisena kyseinen lamppu olisi "hukkunut" valkoista seinää vasten. Lamppu on kaiken lisäksi kovin pieni kokoinen ja siksi keltainen väri vei kuin veikin lopulta voiton. :) Sitä ei nimittäin voi olla huomaamatta. :D

P1014314.jpg

P1014317.jpg

P1014310.jpg

P1014311.jpg

P1014318.jpg

Valaisimen keltainen sävy on niin täydellinen seinän kanssa ja se oli myös yksi ratkaisevista tekijöistä valkoisen ja keltaisen valitsemisen välillä. Olen niin niin iloinen ja tyttö on myös. :) The PikkuMyy lunasti odotuksensa moninkertaisesti. :) 

Tytön sänky saattaa muuten saapua jo tällä viikolla, jos hyvin käy niin perjantaina. Loistavaa. :) Ikeaan pitäisi päästä kirmaamaan tällä viikolla myös, sitten olisi mattoa vaille valmis huone.

Ihanaa päivää kaikille! <3