Nyt on henkaritkin ostettu ja pääsin sommittelemaan ideaani tytön vaaterekistä, jossa hyödynsin Hayn Loop-pukkijalkoja. :) Ja siitähän tuli aivan loistavan näköinen ja juuri oikean kokoinen tälläisille noin metrin mittaisille pikkuihmisille. :)

P1014468.jpg

P1014469.jpg

Kaksi valkoista pukkijalkaa on laitettu vieretysten ja vaatteita mahtuu roikkumaan tangolle paljon. Itse ostin Clas Ohlsonilta 7kpl kolmen henkarin pakettia ja enemmänkin olisi mahtunut. Voi olla että kipaisen vielä huomenna uudelleen ostamaan pari pakettia lisää. Esille päätyvistä vaatteista en saanut ripusteltua vasta kuin puolet, sillä pyykkikorissa on koneellisen verran tytön vaatteita likaisena. Huomenna onkin missiona saada ne pestyä ja laitettua roikkumaan henkareille, jotta näen mikä todellinen henkaritarve on. :)

P1014470.jpg

P1014472.jpg

Lasten henkareiden metalliset ripustuslenkit on hieman pienehköt Hayn pukkijalkoihin, mutta taivutin niitä hieman enemmän auki ja jo sopii paikoilleen. Metallinen lenkki on aika napakka operoitava, mutta hyvin riitti käsissä voima niiden venytykseen. :) Saman teen myös aikuisten henkareille Hayn isomman ja oikean Loop-naulakon suhteen.

P1014473.jpg

Tämä ei ole ihan niin suloinen kuin inspiraatiokuvieni malliesimerkit, mutta keltaisen seinän kanssa sopiikin paremmin tälläinen virtaviivaisempi ja modernimpi ratkaisu. :) Itse olen todella todella tyytyväinen ja tyttönenkin tuntuu tykkäävän. Alla vielä tuotekuvat tähän semi-diy keksintööni (saanhan pitää tätä jonkinlaisena diy-projektina??? :D), Hayn Loop pukkijalat + Clas Ohlsonin puiset valkoiset lasten henkarit.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-29%20koht

Aurinkoista iltaa kaikille ja huomiseen! <3